Oznake

Age of Darkness: Final Stand

Alternativna imena:

Age of Darkness Final Stand je mračna RTS igra. Općenito je prihvaćeno da premium razina grafike nije obavezan atribut strateških igara, s tim je sve u redu. Nema komentara na odabir glazbe i glasovne glume, s tim je sve u redu.

U ovoj igrici imat ćete vrlo težak zadatak. Zaustavite horde čudovišta koja dolaze iz vela tame da unište sav život.

Kako biste pobijedili na bojnom polju i val za valom kako biste odbili napade tisuća neprijatelja, morat ćete stvoriti tvrđavu sa snažnom zaštitom.

  • Istražite kartu za resurse
  • Graditi industrijske zgrade i obrambene objekte
  • Stvorite moćnu vojsku sposobnu oduprijeti se stvorenjima noći
  • Donesite svjetlo u svaki kutak svijeta, raspršite tamu koja može iscrpiti život
  • Nadogradite svoje zgrade i podignite razinu svojih ratnika dok stječu iskustvo

Ali čak i ako uspijete izvršiti sve ove zadatke, ne očekujte laku pobjedu.

Na nekoliko drugih mjesta igrači se suočavaju s mračnim silama takve moći.

Da biste se suprotstavili silama tame, trebat će vam jednako jaki heroji. Svaki od ovih boraca imat će skup jedinstvenih vještina koje će ostale vojnike u odredu učiniti jačima. Kako budete stjecali iskustvo i prelazili na razinu, imat ćete priliku poboljšati dostupne vještine ili naučiti nove. Pokušajte spasiti heroje i ne dopustiti im da umru, što je viši njihov nivo, to su jače trupe pod njihovim vodstvom.

Igra je ciklična. Tijekom dana, najbolje je usredotočiti se na gradnju i rudarenje. Noću, kada je svijet obavijen tamom, odbijte invaziju brojnih neprijatelja. Igra zahtijeva jak živčani sustav. Nije lako gledati koliko zli duhovi noću doslovno uništavaju postignuća dana u nekoliko sekundi. Ali to je ono što igru čini jedinstvenom i tako zanimljivom.

Nećete moći sjediti iza zidova. Najvrjedniji resurs u igri je tamna bit. Ova tvar se može dobiti samo lovom na elitne noćne more.

Ali ne samo da ćete vi loviti njih, oni će također loviti vaše ratnike. Kada idete u lov, budite oprezni, nije teško zanijeti se i upasti u zasjedu, gdje će brojniji neprijatelji lako uništiti vaš odred.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu. Različite borbene tehnike učinkovite su protiv svake vrste neprijatelja.

Na prvi pogled može se činiti da je svako zlo isto, ali nije.

Na bojnom polju čekat ćeš:

  1. Pljuvači - sposobni uništiti protivnike bez približavanja
  2. Krusheri nanose veliku štetu u gužvi i vrlo ih je teško ubiti
  3. Duhovi se kreću vrlo brzo
  4. Nightmares Elite Universal Assassins

Neprijateljska vojska sastojat će se od tisuća takvih stvorenja, koja će se kretati poput vala, brišući sve na svom putu.

Age of Darkness Final Stand teško je igrati i ponekad ćete se osjećati beznadno. Ali nemojte se prestati boriti i moći ćete uništiti sve ove zle duhove.

Age of Darkness Final Stand besplatno preuzmite na PC, nažalost ne postoji način. Igru je moguće kupiti na Steam portalu ili posjetom web stranici programera.

Spasite svijet osuđen na propast od uništenja, počnite igrati sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more