Oznake

RAT

Alternativna imena: I rat

A. RAT online - besplatno je multiplayer igranje uloga igra created by programere u žanr znanstvene fantastike.

Online igre A. RAT ne podiže na snazi ​​računala visokim zahtjevima. Potrebna vam je internetska veza i web preglednik. Programeri preporučamo korištenje Mozilla Firefox. Preglednik mora prihvatiti kolačiće, a to mora biti uključen Javascript.

Pridružite nam se u igri A. RAT je vrlo jednostavna. Vi ćete morati unijeti naziv pod kojima će se znati u igri, lozinka, e-mail adresu. Registracija A. RAT će od vas tražiti da odaberete spol svog lika (može se razlikovati od tvoje), i slažem se s uvjetima ovog sporazuma. Osim toga, možete odabrati jednu od nekoliko svjetova.

Kada igrate igru ​​A. RAT Online, vaš lik će imati određene karakteristike koje u igri pod nazivom "statistika." Te osobine

- Agility (odnosno, kako ćete izbjeći napade)

- Točnost (odnosno, kako je istina da ćete dobiti u neprijatelja)

- Speed ​​(broj otkucaja u jedinici vremena)

- Kaljenje (povećava oklop i antiskorostyu)

- Izdržljivost (koliko možete posljednja u borbi).

Na početku igre ćete se dati četiri bodove koje možete potrošiti na poboljšanje njihove učinkovitosti. Svoje sposobnosti će rasti s povećanjem razine. Razina utrljava ovisno o tipkanja da kada igrate igru ​​online A. RAT, dobit ćete bilo tijekom borbe jedan na jedan, ili u vrijeme pojedinačnih napada, obavlja neki posao.

A. RAT online igra ima zanimljivu značajku pod nazivom sigurnost bitke. Nakon bitke, jedan na jedan svoj lik nije siguran od napada za jedan sat. Ovaj put možete potrošiti na vlastitom razvoju. Nakon svake bitke da treba vratiti svoje zdravlje, a ovdje, ako ste tek počinje igrati A. RAT, što će imati prednost - do i uključujući treću razinu možete to učiniti besplatno u bolnici. Tada morati odriješiti kesu za lijekove.

Nakon uspješnog napada na nekoga od vas će imati dodatni novac, i oni mogu nagomilati na različite stvari, što onda može ni koristiti ili prodati višak na tržištu. Bazaar je uživao od strane mnogih igrača, jer je unosnija od kupnje stvari s trgovac - računalo znakova.

Da bi A. RAT igrati i razvijati, potrebno je izvršiti upute koje su dane na vojne uprave. Možete odabrati razinu težine Vaše narudžbe - od jednostavnih do složenih. Jeste li se pokrenuti to će biti potrebno napraviti nekoliko racija, a možda dovoljno za jedan. Jedan nalog se izvršava u roku od 10 minuta. Za izvršenje naloga, ovisno o stupnju složenosti, možete dobiti

- Novac

- Dijamanti

- Tajanstveni žetona (za kupnju posebnih stvari u tajanstveni dućan)

- Fame poena

- Artefakti

- Stvari.

Osim toga, imat ćete svoj vlastiti stan, u kojem će biti moguće mijenjati namještaj, a da će se oporaviti životnu silu.

Počevši od razine 7. vas će biti u mogućnosti da se pridružili savezu - gaming zajednice igrača, ujedinjeni zajedničkim ciljem.

Game A. RAT Online ima još jednu značajku - dok ste daleko online, vaš lik može raditi na burzi i biti plaćeni za to.

A. Registracija RAT će vas odvesti na planeti Meador, koji vodi će doći s moćnim i samo-razvoju umjetne inteligencije i robota.

Saskatoon provedena na više poslužitelja

- Četiri Ruski

- Jedna međunarodna.

Dokažite da pripadate najboljih boraca koji se bore strojevi pobunili snažno računalo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more