Oznake

Aika Online

Alternativna imena: Ike uživo

Online igre Aika - to je zanimljivo, velika MMORPG igra razvijena PvP sustav koji će vam omogućiti da sudjeluju u velikim bitkama u kojima možete sudjelovati tisuće igrača na svakoj strani. Aika online igre igrači visoko cijenjenih za jednostavan za korištenje i lijepo sučelje, dobro razvijenim povijesti svijeta. U igri ćete naći puno zanimljivih stvari: Revolution, opsadom neprijateljske dvorce, i boriti se za tuđe blago. Kako bi se igrati Aika online samo trebate registrirati i skinuti klijenta, što je samo 32 megabajta.

Pridružite nam se u igri Aika online je jednostavan: pritisnite tipku za registraciju, koja se nalazi na lijevoj strani glavne stranice, a zatim karticu istog imena. Na Aika Online registracije unesete vašu e-mail adresu, lozinkom izmisliti, pročitajte i prihvatite korisničko sporazum i pritisnete tipku za registraciju. Aika online upis se može obaviti na drugačiji način - kroz društvene mreže Vkontakte. U tom slučaju, program će pitati GameNet pristup općim informacijama u svom profilu u bilo kojem trenutku. Nakon uspješne registracije, što će ići na karticu, gdje će se tražiti da preuzeti igru ​​klijenta. Zatim ćete morati proći kroz jednostavan postupak instalacije klijenta Aika online, koja traje nekoliko minuta.

Igrajte igru ​​Aika Online je moguće samo na poslužitelju of the World. Zatim smo izabrati jedan od pet igra nacije, od kojih se svaki nalazi se u odvojenom prostoru. Dakle Imber - to ratnici, Keront - nacija trgovaca, Therion odnosi na demokrate, za građane Akris tipičnom buntovnim duhom i željom za neovisnošću, stanovništvo FLAMMA za postizanje cilja koristeći različite trikove. Nasuprot narod najpopularniji možete vidjeti malu krunu. Mora također odabrati modu igre PvP ili PvE. Izbor PVP način omogućuje napadati druge igre znakova. On definira naciju i reprodukcije, odaberite jednu od šest predloženih trenutno igra lik, čime se određuju svoju budućnost u igri. Ratnik specijalizirana u umjetnosti bliske borbe, Paladin koristi bijelu magiju, čarobnjak može dobiti kritična štrajk neprijatelj, svećenica može liječiti druge bafnut ili, kada je to potrebno, koristite strelice u bojnim teškim oružjem kretala se i pistoler uživa oružje na manjim udaljenostima.

Aika online igra je tradicionalna za ovu vrstu igre procesu - izravnavanje svakakve načine, kao i nabavku oružja i oklop. Važno je napomenuti da se igra samo povećao vještine od mentora u svom gradu, a ne automatski. Morate uzeti različite zadatke, ubiti čudovišta, prikupiti pao u njima i prodavati ih stvari. U Aika online može okupiti skupinu istomišljenika i ići na racija u tamnici, i vaš lik nakon postizanja razinu 45, možete ići s prijateljima svoga naroda u napadu na druge nacije. Ako pobijedi, možete postati vlasnik raznih predmeta koji može biti otkupljen za nagrade.

Kako igrati online igre Aika niste bili dosadno, programeri predlagati te dobiti krilati pomagač - rasprava. Da biste to učinili, morate obaviti poseban zadatak. Zatim odaberite element za raspravama postojeće pumpe ode paralelno s njegovom karakteru. Nakon razini 40, od vas će biti u mogućnosti kupiti gori. Sve lakatsiyah igra Aika online postoje znakovi da možete zadržati iz igre prije odlaska na određenoj lokaciji. U Aika online igranje vole igrati za one koji cijene vicevi, humor i bitku. Toy je bio vrlo zauzet i neće dopustiti da vi i vaši prijatelji dosadi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more