Oznake

Aion Online

Alternativna imena: Aion Online

Online igre Aion: The Tower of Eternity - multiplayer online igra koja se može razviti i na zemlji iu zraku. Tvorci Aion: The Tower of Eternity online kombinaciji Warcraft i Lineage 2, stvarajući novu, nevjerojatno lijep svijet. Igra se odvija u Atreia - svijet u jednom ujedinjena, ali zbog raznih previranja, podijeljenih u dvije utrke: Elyos i Asmodians, suprotstavljanje i Balaur. Pridružite nam se u igri Aion: The Tower of Eternity je malo drugačiji od standarda. Prvo morate preuzeti karticu igra klijenta datoteke i pokrenuti ga na vaše računalo postavljanje. Prvo morate pročitati ugovor o licenci, a zatim ispunite jednostavnu registraciju. Aion: The Tower of Eternity check standardni podataka zahtjeva: e-mail adresa, ime i lozinku. Nakon pritiska na registriraj Aion: The Tower of Eternity je spremna za uporabu. Kako igrati online igre Aion: The Tower of Eternity morate odabrati karakter. Stvaranje lik u igri, bez obzira na rasu, zastupane po četiri škole (ratnika, čarobnjaka, svećenike i izviđači), a unutar svake škole postoje dvije klase. Dakle, za vrijeme stvaranja lika u igri Aion: The Tower of Eternity online fascinantan. Detaljni razvoj malih stvari koje mogu učiniti znakova uistinu jedinstven izgled na pozornici izbora neće ostaviti ravnodušnim ni redovan MMORPG, a priliku da se igraju s veličinom znaka koji će biti zapamćena za dugo vremena. Izvorno u igri Aion: The Tower of Eternity online možete odabrati klasu znakova, ovisno o smjeru u kojem ga namjeravate razvijati. Glavne karakteristike ratnika su snage i izdržljivosti. Warrior u daljnji razvoj može postati gladijator ili skrbnik. Mage je vrlo osjetljiva, ali u isto vrijeme ima veliki potencijal napadače. Mage može postati mađioničar ili kotač. Svećenik je podršku lik na bojnom polju. Doživljava svoj vrhunac, svećenik može postati iscjelitelj ili mag. Scout je pametan i brzo ubojica s jakim napadom i slabih obrambenih sposobnosti. Scout se može razviti u bilo ruku ubojice.

Odredili karakter moramo birati tko igrati: Za svjetlo Elyos ili Asmodian u mraku. Treća utrka - Balaur nije igra. Od šest predloženih specijaliteta (proizvodnja oružja i oklopa, alkemije, kuhanje, po mjeri i obrtnik) lik može razviti svih šest, ali nemojte zaboraviti da koliko god je to moguće da se razvije više od dva zanimanja je malo vjerojatno.

Aion: The Tower of Eternity online igre omogućuje lik dobiva krila dosežu dvanaesto razinu. Podsjetimo samo da neće letjeti za dugo vremena, a ova vještina će morati razviti posebnu vještinu i krila pumpe. Igrati igre Aion: kula od vječnosti online pitate što letovi pružiti vam priliku da se prikupiti razne predmete koji su skriveni iznad oblaka, a može se koristiti ili prodati, kao i pružiti priliku za obavljanje krilima bitke u zraku, a ako je potrebno da se pobjegne iz Balaur Krila su nezamjenjivi dio. Nakon postizanja razini 25 lik u Aion: The Tower of Eternity igri postaje puno zanimljivije. Od tog trenutka nadalje vaša igra lik je dopušteno sudjelovati u PvP borbama između stvarnih ljudi na lokaciji ponor, gdje se za ubojstvo znakove koje zaraditi Bezdan bodova, za što će biti moguće u budućnosti kupiti zanimljivih stvari.

Igraju Aion: Tower of vječnosti će se svidjeti svim ljubiteljima MMORPG. Igra bilježi svoju ljepotu, a nakon iskustva borbe u zraku, kada možete letjeti u lice neprijatelja u srcu postaje toplo i svjetlo, i želim ponoviti podvig mnogo puta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more