Oznake

Zračni Sukobi: Pacific prijevoznicima. Asa Pacific

Alternativna imena: Zračni Sukobi: Pacific prijevoznicima. Asa Pacific

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Sukobi: Pacific Prijevoznici - drugi dio računala s elementima arkada simulaciju letenja zrakoplova od Drugog svjetskog rata. Igra Zračni Sukobi: Pacific Prijevoznici, poznat u Rusiji kao Asina Pacifiku nas dovodi do ulaznih bitke između američkih i japanskih snaga u Tihom prostranstva. Igra Aces Tihog oceana potječe, kao što se očekuje u Pearl Bay, poznatiji kao Pearl Harbor, gdje je, nakon japanskog napada zrakoplova na jednoj od najvećih pomorskih baza u SAD, Amerikanci su bili prisiljeni da se pridruže na globalnom vojnom sukobu. Opušteni američki vojnici bili uhvaćeni nespremni, ali malo od teških ozljeda oklemavshis još uvijek u stanju pronaći rezerve i dati adekvatan odgovor imperijalnu zrakoplovstva. Nelagodno zbog tih dana i da nam Air Sukobi: Tihi Prijevoznici 2012, igra u kojoj možete letjeti slobodno poznatih uzoraka zrakoplova ne samo američke, već i Japan.

Gameplay

Hvala arkada komponente upravljanja u Air Sukobi: Pacific Prijevoznici 2012 potrebno puno vremena da mastering. Asa Pacific će upravljati svoj krilati leteći ubojicu sa samo jednim miš pokazivač pokreta koji će biti odgovoran za smjer leta, te dvije tipke će koristiti oružje i bombe koje su odgovorne za damping. Tijekom nekoliko misija igrač u igri Air sukoba: pacifičkih Prijevoznici nemaju vremena za susret protiv sila neprijatelja u borbu u zraku ili lete na niskoj razini leta, bombaških uzletišta i neprijateljskih brodova. Samo igra Air Sukobi: pacifičkih prijevoznika nudi tri različite vrste zraka tehnologija - brz i lagan borci, torpedo bombardera za borbu protiv površinske ciljeve i roniti bombardera bomba zračnim lukama i lukama. Postoji jednostavan uzor, gdje će igrač prikupljati iskustvo potragu misije za njega u posljednje će biti na raspolaganju za svoje neobične maskirnim zrakoplova ili par novih oružja. Igra dečkom u Tihom oceanu i ima stratešku komponentu, gdje igrač može kontrolirati cijelu eskadrilu zrakoplova odjednom unaprijed svaka od njih za oružje i za vrijeme bitke za prebacivanje s jednog zrakoplova na drugi. Switch može vam pomoći, ako u slučaju aktivnih neprijateljstava ste iscrpljeni streljivo. Zamjena avion, te će se vratiti u poslovnom i računala asistent u ovom trenutku neće imati vremena da letjeti do zračne luke sljedeći dio streljiva za svoje oružje na brodu.

Izgled i mrežna igra

Izvršite misije kako bi se uklonili neprijatelja prekoračenje podvodni ili antenski opremu i bombardiranja ciljeva na zemlji, bit će razrijediti vrlo atraktivan izgled. Opcije igre imaju širok popis opcija, tako da možete organizirati na zahtjev za sebe samo praznik za oči. Nakon završetka svih zadataka single-player kampanju će pokrenuti svoj put da mrežu bitku, u kojoj je "nastavak gozbi" je dostupan sve karte u modu za jednog igrača kampanje nekoliko borbi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more