Oznake

Zračni sukobima: Tajni ratovi

Alternativna imena: Zračni sukobima: Tajni ratovi

Procesor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4. 5 GB

Zračni sukobima: Tajni ratovi - jedan od dijelova poznatog arkadna igra zrakoplovstva s malim nagibom u svom kaznenom prostoru. U ovom trenutku, autori su odlučili provesti naše igre za nepoznatim povijesnim trenucima svjetskog zrakoplovstva, od kojih je većina će se održati na frontama Drugog svjetskog rata, kao i nebesa Tobruk, Azerbajdžan ili Jugoslavija. Igra Zračni Sukobi: Tajni ratovi i čudi protagonist, odnosno junakinja. Krhka djevojka tijekom igre će upravljati najsmrtonosniji zrakoplov sredine 20. stoljeća. I odoljeti hrabri pilota s pozivom Didi će najteže Lyuftvafe asa i Sovjetskog zrakoplovstva. All u igri Air Konflikti: Tajna Wars 2011 sedam nepovezane game kampanja od kojih ima nekoliko misija. Nakon što prođete svaku kampanju ćemo morati pričekati neobičan flashback, kada će nam se igra okretanje tijekom Prvog svjetskog rata, a protagonist je većina od tih putovanja u prošlosti postat će otac protagonista i postepeno učimo povijest nestanka hrabrog pilota, istovremeno mastering leti na šperploči avionima. Letovi na police s knjigama nakon gliserima boraca tijekom Drugog svjetskog rata će izgledati vrlo kontrastne, ali oni donose posebnu draž i osigurati priključak na vrijeme.

Single player kampanju

Igra Zračni sukobima: Tajni ratovi, a njezin single player kampanju, kao i bilo koji simulator nije prepuna raznih krajolika. Međutim, ovaj propust, prisutna u svim igrama ovog žanra, programeri Air sukobima: Secret Wars odlučio koristeći široku lepezu zadataka. Svaka od zrakoplova u zraku sukobima: Secret Wars 2011 će imati standardni set oružja, koji se sastoji od mitraljeza, bombi i raketa. Svaki od njih ima svoje karakteristike, topovi imaju tendenciju da se pregrijati, tako da je beskonačan pečenja može dovesti do povlačenja sustava naoružanja i brži završetak streljiva, projektili su vrlo točni, te da uče iz brasyvat bombe prema vremenu mora biti puno letio iznad potencijalne mete.

Upravljanje

Za razliku od mnogih prethodnih dijelova serije, management ovdje je više nalik na simulatoru i koristiti tipkovnicu za miša, iako je to moguće, ali ostavlja igraču niz važnih prednosti. Međutim, ako to želite, možete prebaciti na arkada modu igre u kojoj nije tako izraženo osjeća preopterećenja i upravljanje može naviknuti na samo jednom letu. Korištenje upravljanja simulacije make puta game oštriji, uzbudljiva no za obuku teškog Virazh i ukrasi featurs uzima neke under duže. Jedna od značajki igre bio mjerilo adrenalina, koji se puni brzo u tijeku opasnih zavoja i potjera neprijatelja ili iza. Kad ljestvice će biti ispunjen do kraja vremena u igri je malo sporiji i točnost će biti mnogo veći.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more