Oznake

Zračni Sukobi: Vijetnam

Alternativna imena: Zračni Sukobi: Vijetnam

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video Card: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Sukobi: Vijetnam - arkadna igra u kojoj moramo ići na najpoznatijoj avioni sredine 20. stoljeća kroz lončića od rata u Vijetnamu. No, igra Air Sukobi nisu jednostavna arkadna igra, prisutnost brojnih elemenata simulacije čini kontrolu nad zrakoplovom bliže stvarnosti, i da će biti teško provesti fantastičan zavoja bez katastrofalnih posljedica za posadu, koji će doživjeti pretjeran preopterećenje. Hangar Zračni Sukobi sadrži oko 20 različitih modela zrakoplova, uključujući i lakih boraca, bombaša i napasti američke i sovjetske proizvodnje. Osim toga, uređaj će biti dostupan prilika da se osjećate kao pilot borbenog helikoptera tog doba. Svi modeli zrakoplova stvorio sa zapanjujućom točnošću, te su kopirane iz realnih uzoraka.

A kosac, i Švedska ...

Tijekom misije Air sukoba: Vijetnam igrač neće biti pozvani opet mijenjati stavlja ih u kontroliranim zrakoplova, da se osjećaju kao pilot ili strijelac u zraku. U prvom slučaju bi bio u stanju kontrolirati putanju leta zrakoplova, i drugi, vaš zadatak bit će štiti svoje zrakoplove od neprijateljskih napada. U igri puno misija u kojoj morate biti na niskom terenu ciljeva razina napada let iz zrakoplovne topove ili bacanjem bombi i ojačati neprijateljske uzletišta. Igra Zračni Sukobi: Vijetnam ima lagani taktičku komponentu, kada će biti na raspolaganju za kontrolu jednog od razine zrakoplova, ali i od vas će biti u mogućnosti dati naloge vođeni koordinaciju napada taktike neprijatelju pomoću jednostavnih naloga.

Misija

Sve misije single player kampanje igre će se održati u nebesa i Vijetnamskog rata rijetko ćete biti u mogućnosti ispuniti dva od istog posla, jer promjena neće jedina vrsta na okoliš, ali snaga neprijatelja, kao i popis zadataka za određenu razinu. Još jedna nevjerojatna značajka Air Sukobi, ova igra price single-player kampanju u kojoj su sve misije će se međusobno u seriji. Između letova možete slušati brifingu s ciljevima sljedeći posao, a ponekad i prekretnice će biti popraćen video, glas profesionalnih glumaca. Nakon završetka svih zadataka single-player kampanju, igrač će biti na raspolaganju svim kartaških igara za pojedine misije, gdje možete odabrati svoj trenutni posao i avion. Ovdje možete pucati preko neprijateljskih položaja na bombardera ili sudjelovati u stvarnom zraka klaonicu na čelu velike brzine borca.

Oružje

Sve avion u igri će imati mogućnost birati oružje, gdje ćete moći odabrati najbolje arsenal za ovaj zadatak. Tijekom jedne kampanje, popis oružja koje možete izabrati će biti otvorena postupno, i korak po korak za poboljšanje borbene snage svog zrakoplova na posao na posao. Za najveću varijabilnost u obavljanju zadataka, možete napraviti popis oružja za sve svoje zrakoplove i borbene jedinice u borbi za izabrati na kojoj će zrakoplovi biti lakše izvesti borbene zadatke, polazeći od svojeg streljiva. Ova opcija je dostupna samo za američko-made zrakoplova, ali i za sovjetskim "jastrebova", a vi ćete biti u mogućnosti odlučiti na kojoj strani sudjelujete u zračnim bitkama nad Vijetnamu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more