Oznake

Alba - Avantura divljih životinja

Alternativna imena:

Alba - A Wildlife Adventure je nevjerojatno slatka avanturistička igra. Zapanjujuća 3D grafika ovdje čeka igrače. Svijet je zvučan izuzetno realistično, a likovi vrlo duhovito pričaju. Glazba stvara atmosferu zabave i oživljavanja.

Igru je kreirao studio koji je već objavio nekoliko remek-djela, ova igra nije iznimka.

Glavni lik se zove Alba. Ovo je djevojčica koja je u posjetu baki i djedu na mediteranskom otoku.

Ne postoji ništa uzbudljivije od provođenja ljeta u tropskom raju. Zajedno s Albom na otok je stigla i njezina prijateljica Ines.

Ovog ljeta imaju puno posla:

  • Treba upoznati sve stanovnike malog otoka
  • Istražite svaki kutak teritorija
  • Proučite koje životinje, ptice i kukci žive na ovom mjestu
  • Pomozite stanovnicima otoka

I naravno, zabavite se i uživajte u egzotičnim pogledima.

Dolaskom na otok glavna junakinja dobiva zanimljivog vodiča u kojem se nalazi mnoštvo različitih bića koja nastanjuju ovaj raj, a ona je odlučila da ih svakako sve želi vidjeti. Ovo nije tako jednostavan zadatak kao što se može činiti, jer u vodiču postoje opasne životinje.

Alba ima sreće pa tu i tamo sretne neobične ptice ili leptire. Ona je vrlo ljubazna djevojka i stalno pomaže životinjama da riješe probleme ili se čak izbave iz nevolje. Unatoč činjenici da na otoku postoje opasni stanovnici, oni se ne ponašaju agresivno prema heroini igre i čak joj dopuštaju da im pomogne. Ines često prati Albu na njezinim kampanjama i pomaže u poslovima s kojima jedna osoba ne može izaći na kraj. Otok se nalazi usred oceana i s vremena na vrijeme valovi bacaju smeće na njegove obale, što prijeti stanovnicima ovog nevjerojatnog mjesta.

Postupno, Alba upoznaje sve više ljudi koji žive na otoku. U jednom trenutku dolazi na ideju da osnuje organizaciju pod nazivom AIWRL. Ova organizacija, kako su zamislile djevojke, pomoći će lokalnoj fauni i flori.

U lokalnom gradu žive uglavnom ljubazni i uslužni ljudi, pa ih prijateljice uspiju organizirati za dobru svrhu.

U igri nema žurbe, možete putovati i istraživati okolinu koliko god želite. Svaki kutak ovog mjesta iscrtan je vrlo detaljno i svaki djelić krajolika je na svom mjestu.

Glazba je vrlo ugodna i primjerena zahvaljujući činjenici da je Lorena Alvarez u tome sudjelovala.

Playing Alba - A Wildlife Adventure možda će se primarno svidjeti djeci, ali i odrasli će možda htjeti provesti neko vrijeme izvršavajući jednostavne zadatke. Uostalom, svaka je odrasla osoba nekada bila dijete, a vjerojatno se mnogi s nostalgijom prisjećaju ljetnih praznika provedenih kod bake i djeda.

Alba - A Wildlife Adventure preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Igru možete kupiti za nominalnu naknadu na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igricu i krenite na ugodno ljetno putovanje na egzotični otok gdje vas očekuju mnoge avanture!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more