Oznake

Albion Online

Alternativna imena:

Albion Online kvalitetan mobilni online RPG. Grafika u crtanom stilu nije zadovoljavajuća. Glazba je dobro odabrana, većina pjesama će se svidjeti mnogima.

U igri ćete istražiti ogroman svijet mašte i razviti vještine svog lika.

Prije nego počnete igrati Albion Online, morat ćete stvoriti lik po svom ukusu za igru.

Klasa u ovoj igri određena je opremom koja se koristi.

Izbor je ogroman:

  • Strijelac
  • Vještac
  • Spearman
  • Iscjelitelj
  • Mačevalac

Ovo je samo nekoliko klasa dostupnih u igri, zapravo ima ih mnogo više.

Cijeli prostor za igru podijeljen je u zone. Najsigurnije se nalaze blizu obale. Što je bliže središtu kopna, to je opasnije boraviti tamo. Pritom se najvrjedniji resursi, naravno, miniraju na mjestima gdje je najopasnije. Ali ići sam u crvena ili crna područja karte vrijedi samo ako znate što radite dobro. Smrt lika u tim zonama rezultirat će gubitkom cjelokupnog sadržaja inventara. Tamo možete putovati samo ako ste vrlo jak ratnik ili u društvu drugih igrača iz vašeg ceha. Pod okriljem boraca iz ceha rudare se najrjeđi i najtraženiji resursi na tržištu. Tržište u igri sastoji se isključivo od robe koju su dobili drugi igrači, ništa se na njemu ne pojavljuje niotkuda.

Skupljanje sirovina može se isprva činiti kao jednostavan zadatak, ali kako razine rastu, ovaj proces traje jako dugo.

Igra je usmjerena na činjenicu da ćete stalno komunicirati s drugim igračima. Ne možete igrati sami, preteško je razviti vještine. Morate odlučiti jeste li sakupljač resursa, trgovac, ratnik, ubojica ili farmer. Nakon toga razvijte odabrani smjer aktivnosti.

Vještine se pumpaju jednostavno i u isto vrijeme teško. Ako želite koristiti mač visoke razine, prvo morate steći iskustvo s mačem niže razine. S oklopom i drugim aktivnostima sve se događa na sličan način. Štoviše, ako govorimo o oklopu, onda ga nije dovoljno samo nositi, u njemu se morate boriti i uzimati štetu kako biste mogli koristiti oklop ove vrste, ali na višoj razini.

Sam sustav borbe nije kompliciran, ali teško je sam pokupiti vještine koje će se nadopunjavati tijekom bitke. U tome vam može pomoći internet na kojem lako možete pronaći tragove.

U biti, sve se u igri svodi na zarađivanje novca, a samo zaradom možete poboljšati oružje i vještine svog lika. Na vama je da odlučite kako ćete to učiniti, putujući između naselja i zarađujući na razlici u cijenama, rudareći rudu na opasnim lokacijama pod zaštitom cehovskih ratnika ili pljačkajući druge igrače.

Ako uspijete uštedjeti, možete čak kupiti zemljište u nekom od gradova, postaviti na njega radni stol i iznajmiti ga.

Možete besplatno preuzeti

Albion Online na Android ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Ovo je jedna od najtežih online igara, ali je također mnogo ugodnije postići uspjeh u njoj. Možete to učiniti ako počnete igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more