Oznake

Alice: Madness Returns

Alternativna imena: Alice: Madness Returns

Game Alice: Madness Returns - projekt izrađen u najboljim tradicijama žanr "akcijskoj pustolovini", u kojoj su svi događaji su pregledani od strane treće osobe. Kao developer igre su izrađene od strane kineske studio Spicy Horse. Prvo šira publika Projekt je predstavljen sredinom 2011. Ova igra je izrađen posebno za osobna računala i za svoje omiljene konzole i set-top box.

Nam Alice Madnes Povratak kaže tragičnu priču Alice je djevojka, čiji su roditelji poginuli u strašnom požaru prije nekoliko godina. Glavni lik je preživio, ali je to bila tragedija nije prošao za djevojku bez traga. Nakon požara Alice odveden u psihijatrijsku bolnicu, gdje je morala boriti svaki dan sa svojim sjećanjima i strahovima. Dakle, deset godina liječenja na umu djevojke kreirati vlastiti svijet - svojevrsnu prilično čudesa za Alice. Tijekom tog vremena junakinja oporavio i sada mogu ostaviti zidove bolnici, ali takva trauma jednostavno ne nestaju ...

Alice: Madness Returns kom će pokazati naš život Alice izvan bolnica. Djevojka pokušava mirno živjeti u Londonu, redovito se sastaje s psiholozima, ali strašne halucinacije i dalje neće joj dopustiti. Alice shvaća da biste dobili osloboditi od njih, morate pronaći i objaviti uzrok patnje. U Alice: Madness Returns igrati, kao što praksa pokazuje vrlo zanimljive kao neobična priča čini da misle ozbiljno i razviti potpuno netipičan tehnologije igru. U Londonu, glavni lik ima teška vremena - snovi, sjećanja, neke slike i onda se pojaviti u sjećanju. Možda bi bilo bolje da to će zauvijek živjeti u zemlji čudesa?

Za početak igre, morat ćete Alice: Madness Returns skinuti instalacijsku datoteku. Moderni torrent trackera, učinit će to brzo i jednostavno. Nakon što uđe u projekt, naučit ćete da je jedino mjesto spasenje svog glavnog lika je izgubio svoju snagu. U sve to vrijeme, dok je djevojka pobjegla od problema na vlastitu, njegova izmišljena zemlja promijenila puno, čak je uspio prodrijeti zlo ovdje. Kao što vjerojatno pogađate, igra Alice: Madness vraća će vas staviti na važnu misiju - spasiti Alice u zemlji čudesa.

Ovoj priči konvencionalno je podijeljen u dva dijela, i da će se morati nositi s događajima u sadašnjosti, te s usponima i padovima imaginarni svijet. Izvrsna grafika omogućuje najbolji način da se pokaže razlike svjetova: real London je prilično dosadno i dosadno, ali imaginarni svijet je jednostavno nevjerojatna svijetle boje. Pratite status glavnog lika može biti u smislu razumijevanja, koji se može povećati kroz neke bonuse ili smanjenja zbog utjecaja neprijatelja.

Osobno se utvrdi istinitost gore može se pogledati do Alice: Madness Returns videa prikolicu koja će vas sigurno zaintrigirati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more