Oznake

Alideriya

Alternativna imena: Alideria

Alideriya online - to je fantastična igra u kojoj glavni lik je samo vas! Alideriya online igra vam daje priliku da sudjeluje u nevjerojatno putovanje, velikih dostignuća i velikih bitaka. U većoj ili manjoj mjeri u svakom čovjeku dijete živi, ​​isto naivno, vjerujući u čuda i bajke. Pa zašto ne pustiti mašti na volju i neće biti dopušteno u nevjerojatne bajkovite avanture? Bilo je to za odrasle ili malo dijete - igrati online Alideriya će biti zanimljivo za sve, i ostaviti ga u roku od par minuta, malo je vjerojatno da će uspjeti - igra će biti odgođen za mjeseci. Alideriya online igre svijet u kojem nevidjeni ljepota, to je davno stvorio velike bogove i čarobnjaci. Online igre Alideriya je iz obične igre - to je nešto više od uobičajenih RPG! Igra ima neobičan, jedinstven za ovu vrstu igre borbenih sustava, kao i puno uzbudljivih zadataka, na različite načine razvoja protagonista, i mnoge druge značajke. Kao igrač je sve što je mogao poželjeti - spektakularne mjestima, a završava velike bitke s neprijateljima. Prednosti igri mogu također uključivati ​​lijepo izrađen sučelje, što je jednostavno intuitivno. Važan aspekt igre također je njegova kompatibilnost s apsolutno svim preglednicima, tako da problem nije moguće podržati igru ​​u vašem pregledniku jednostavno nestane.

Registracija Alideriya se ne razlikuje od postupka u većini online igara. Za prolaz potrebno je da je izvorno napravljen izravne Alideriya on-line registracija online igre, što uključuje i korisničko ime, lozinku i e-mail adresu. Kao što možete vidjeti, registracija u igri Alideriya uzeti malo vremena na sve, ostavivši ga na fascinantno putovanje.

Nakon što je prošao fazu registracije, možete otići izravno na igri. Bez obzira na raspoloženje sjednete igrati igru ​​online Alideriya, ali što je to što morate ustati iz prvih minuta uzbudljivoj igri - zajamčena! U početku, koju su ohrabreni da će biti vrlo zabavna i uzbudljiva avantura, koja će se postaviti uređaj na pravom valu. Također, na početku sve dao određeni iznos novca. Jedan od glavnih alata u igri je mana, od kojih je akumulacija održava tijekom borbi, a maksimalni mogući iznos ovisi o razini znanja ovog ili onog elementa. Na početku utakmice na igrača samo tri uroka. Oni posebno ne ističe, ali njihova prednost je u tome što oni ne zahtijevaju mana. Atraktivna igra kao svojim mjestima, koji, štoviše, vrlo velikom broju.

Da bi se povećala svoj čin i rezultat za ceh bi zaradili iskustvo. To možete učiniti sa svoje braće remeslinikov u gradskoj upravi. Uz pomoć u klanu, također možete zaraditi novac.

Tijekom bitke, sva oprema junak puno nositi zbog onoga što zahtijeva pravilnu njegu i dosljedna. U jednoj borbi igrač može izgubiti prosječno jednu jedinicu snage. Da bi se uvijek vrlo dobroj formi, potrebno je, s vremena na vrijeme tražiti pomoć od kovača, zlatara, i krojača. Ako ste htjeli kupiti nešto novo, uvijek se možete obratiti trgovačka kuća i toranj tajnih znakova. Naravno, igranje Alideriya puno lakše s uroka koji se mogu kupiti samo u Kuli tajnog znanja.

Ako ste spremni igrati s pravim novcem su ugradeni - molim te! Alideriya pruža mogućnost kupnje talent - domaćoj valuti u igri. Ako imate talenta tamo, što otvara nove mogućnosti koje nemaju "normalne" korisnike. Među njima su, primjerice, mogućnost kupnje premium račun, priliku da promijeni svoj avatar ili naziv forum, moći koristiti jedinstvene emotikone i još mnogo toga.

Dakle, vidimo da je ovo jedinstvena igra! Općenito, u Alideriya igri će biti zanimljivo za sve - i djece i odraslih, i bajkoviti svijet koji iskušati jedan koji drugi jednako. Ovo je vjerojatno prva igra u kojoj programeri su uspjeli spojiti tako dobro dijete snove i želje s odraslim razinu igre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more