Oznake

Aliens versus Predator 2

Alternativna imena: Aliens versus Predator 2

Oporba stranih predator i počela davno. Ova priča je ljubio po milijuna gledatelja, što je, naravno, i računalo projekt mogao ne oduzimaju pažnju. Igra Aliens vs Predator 2 - prekrasna priča, samo svi štede značajke sage. Kao developer nove igre bila je tvrtka Monolith. Institucije koje razvijaju projekt mu prilazi sa strahopoštovanjem i veliku odgovornost, a to ne može procijeniti igračima poštovati. Ugodna je činjenica da je softverska tvrtka ne samo zadržao osnovne priče ideje prenose u filmu, ali ne zanemariti priču pokazao u prethodnom projektu.

Odmah upozoravaju da obožavatelji nadaju stranac predator i da će biti opravdani u cijelosti. U Aliens versus Predator 2 kom Monolith uspio ostvariti scenarij dostojan prepoznavanje najboljih holivudskih kritičara. Ovdje je sve što je potrebno za stvaranje klasa akcija igre sa svim posljedicama. Vaš junak će se morati nositi sa živopisnim likovima, realno krajolik, eskalirati potrebnu atmosferu i stvara raspoloženje, odličan dijalog, koji ne bi daleko za šalicu kave. Oh, i biti spremni za ono što igra Aliens versus Predator 2 praktički natopljenom kroz specifičan humor, što je znatno ublažava napetost i izdizanja.

Tijekom igre, koja je, usput, će početi tek nakon što bi mogli preuzeti Aliens vs Predator 2, otkrit ćete da je jedan od glavnih likova će biti mnogo pridošlice. Na primjer, slučaj će biti agresivni vođa skupine ruskih plaćenika koji su nekada patili od teških zubima grabežljivca. Svi glavni likovi u svojim ocjenama s nasilnim stranaca. Realizacija protivljenju prestao biti ravna i monoton - interakcija između likova čini gameplay zanimljiviji.

Scene puzzle služio neobičan način, čineći play Aliens vs Predator 2 postaje puno zabavnije. Igra kreatori odlučili napustiti tradicionalne jedinstvene uzastopna tvrtke - umjesto toga, morate skupljati komadiće i priča linije, u doslovnom smislu te riječi. Isprva, to može činiti sve previše zbunjujuće i neshvatljivo, ali nakon nekoliko minuta shvatite da tako može izgledati sve igre, i to bi bilo divno!

Svaka nova epizoda nije samo priča, ali i grafičke performanse, glazba, jedinstvenu atmosferu. Svaki od likova u cipelama koje će posjetiti, ima svoj karakter, individualni mentalni sklop koji sprečava monotoniju u igri.

Da uvjerite se sve vrline projekta, što je, naravno, želite testirati, te će biti ispitan od strane opisni video-Aliens vs Predator 2, koji adekvatno zastupljeni u svim prednostima igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more