Oznake

Alien vs Predator

Alternativna imena: Alien vs Predator

Alien vs Predator igru ​​- to je fantastičan akcijski film-stil akcijska igra u kojoj se radnja odvija u prvoj osobi. To je zabavno strijelac, koji su dostupni kao single-player i multiplayer načina. Postoje tri zanimljiva plus sjećanju kampanja igrati zajedno. Mnogo toga ovisi o izboru ovog ili onog karaktera. Ovoj priči donekle temelji na dobro poznatom filmu "Alien" i "Predator". Projekt programer - tvrtka Rebellion Developments, a prvi izdavač - Sierra Entertainment. Oni koji će se igrati Alien vs Predator, sudjelovati će u legendarnom ratu između dviju poznatih znanstvenih i popularnih likova. Vi nezaboravne trenutke lova u džungli. Osim toga, možete osvojiti okružena močvarama kolonije. Ne uskraćeni užitak! Treba se samo skinuti igru ​​Alien vs Predator, odabir željenog znaka i avanturu ne bi li čekali!

Što je točno igra Aliens vs Predator? Evo nekoliko važnih značajki koje utječu na igrivost:

- Koristite vlastiti game engine;

- Dinamički rasvjeta karata koje su često koristan igrač;

- Izvrsno, a najvažnije je to relevantno, zvuk, stvarajući atmosferu straha;

- Visoka kvaliteta videa Alien vs Predator igra sa živim specijalnim efektima;

- Sposobnost za spremanje u bilo kojem trenutku.

Dakle, nakon što ste se odlučili pokušati ono što je preživjeti u tako opasan svijet, uzeti ruke Alien vs Predator oružja, hrabrosti i dionice ispred nas. Možete igrati za jedan od sljedećih znakova, koji sam po sebi se ogleda u stilu igre i događanjima oko. Pa, upoznati: Man (privatnu), Upravljanje Colonial Marine. Jer čovjek staza počinje od stanice, gdje je svoju zaboravio, Kada je napad strancima. Svi ljudski život - to je beskrajna utrka i borba za opstanak. On će izaći iz stanice i pobjeći iz okolnih stvorenja. On - je objekt koji se stalno lovi, pa ne možemo se opustiti na trenutak. Sljedeći znakovi - vanzemaljac, čiji je glavni zadatak da štite košnicu od marinaca, a potom pokušati doći do stanice marinaca. U ovom slučaju, igrač preuzima ulogu običnog stranca. I još jedan lik - Predator. On vodi u lovu na marinaca da se vrate njihov ukradeni brod. No, on je često pada plijen strancima, tako se moramo boriti s njima. To se događa da vanzemaljci, Predator mirisala i ići na tragu. Morati tražiti utočište i na kraju pokušati nadoknaditi izgubljenu snagu da ne postanu žrtve na kraju. Svaki od tih likova svoje načine bave neprijatelja i posebne oružja, koji pomaže da preživi u beskrajne bitke. Možete proći jednu tvrtku za jednu od njih, a onda se nosimo s više načina. To će biti super! Vidjet ćete, da jednostavno ne mogu sebi otrgnuti iz igre! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more