Oznake

Allods Online

Alternativna imena: Allods Online

Allods online - ovo je prva zaista vrijedi igrati ruski programeri svjetskog glasa. Nažalost, ruski MMORPG igre nisu puno užitak korisnik, ali on-line igre Rage - to je očito iznimka od pravila. Kroz opsežnog testiranja kako bi se uklonili sve vrste nedostataka, programeri su učinili veliki posao, koja je urodila plodom - igra Allods Online je izazvao pomutnju oko vas!

Pridružite nam se u igri Rage radi na standardnom programu za ovu vrstu igre. Za početak ćete morati preuzeti stranku, ili postoji mogućnost da ga kupi, a na jednom završi s određenom rezervom "lokalnoj valuti". Allods Online registracija također uključuje stvaranje svog profila na stranici. Dakle, nakon registracije Rage završili, možete izravno nastaviti igru.

Dalje, morate odrediti svoj karakter da bi prvi će vrlo teško. Ovdje morate odabrati koja klasa, rasa, a stranka u sukobu će liječiti svoje podređen. Igrajte online igre Rage je moguće za dvije frakcije - carstvo te lige. Naravno sve karakterizira vlastitu jedinstvenost i, sukladno tome, svaki lik ima svoje nagrade. Također, na početku igre morate odabrati izgled heroja, što se mora uzeti ozbiljno, jer igra će promijeniti izgled nemoguće. Igra ima šest parametara odabira znakova. A ako igrate za pogane, a morat će dati svoj nadimak ljubimac.

Nadalje moguće rase i klase. Allods Online je igra u kojoj u Carstvu, sljedeće utrke: Orci, Hadagantsi i pobunjenika. Igranje za Ligu, možete odabrati: vilenjaci gibberlingom, Kaniytsev. Naravno, odabirom znaka, morate shvatiti da je svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Do trebate odabrati lik koji najbolje odgovara vašem stilu igre.

Igrajte igru ​​Allods Online, možete za sljedeće klase: Wizard, Scout, ratnik, Mystic, Templara, svećenik, poganskim i Necromancer.

Prilično dobro pomaže igrati Rage trgovine donaciju, koja se također zove trgovina zanimljivosti. To je moguće kupiti sve što želje duše, iz raznih napitaka i vještina, a završava s raznim dodacima za astralnim vozilom. Također možete kupiti različite oblike pomoći u obrtu ili jedinstveni stil njegovog karaktera.

Zanimljiva značajka igre je imati vjenčanja. Ako želite da vaš lik postati bliže i više prijateljski karakter svog dečka ili djevojku, možete razgovarati u igri zaključiti ovu svetu uniju.

Game obilje različitih stvari koje možete dobiti za obavljanje poslova odabranih mobs i još mnogo toga gdje. U nedostatku potrebnih stvari, uvijek možete koristiti na dražbi, tamo gdje je gotovo sve.

Je vrlo teško u igri je izravnavanje. Ako početne razine, to je još uvijek podnošljiv, viši - samo ubojica! Dakle, bez pomoći trgovine Donata ne učiniti.

Otvara mogućnost korištenja junak može obožavanja različite bogove. Da biste to učinili morate kupiti posebne stavke iz trgovine Donato i smirnu tvari, za koje će se naplaćivati ​​gaming valutu. No, rezultat se isplati! Dobit, kao što su štete od 50% je prilično impresivna.

U igri postoji sedam zanimanja. Oni mogu se ugrubo podijeliti na one koji su proizvedeni predmeti, i ta sredstva koja su prikupljena.

Važan aspekt igre je svoj ugled. Možete ga pokupiti čudovišta prekida ili završetka razne zadatke. Želite imati najveći ugled u ovu ili onu frakciju, kao što utječe na veličinu bonuse koje će dobiti od njega.

Značajka igre je također otkriven "ruski" temu, što nije loše, doveo u život. Ne sasvim navikli vidjeti ORC šetnje ulicama 50-ih godina, ali se slažu da je svaka igra bi trebala biti "vrhunac", au ovoj igri je prepoznatljiv. Allods online igra je potpuno besplatan, ali kako bi se ubrzao proces razvoja likova i "pouzdano stajati na svojim nogama" u trgovini dostupni Donato. Naravno, za sve što čini život lakšim se plaća, a ne izuzetak je trgovina Donato.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more