Oznake

Alfa Empire

Alternativna imena: Alpha Empire

Alpha Empire online - strateška browser-igračka za pažnju igračima uzbudljive velike svemirske bitke za kontrolu nad galaksijom Alpha. U ovoj najfascinantniju i fantastičan parceli s fantastične grafike u bilo kojem stilu fantasy navijači jednostavno nisu mogli ostaviti ravnodušnim!

Kako bi se cijeniti najnoviju tehnologiju, koja je izrađena pomoću Alpha Empire online igre, vaše računalo mora zadovoljiti sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

1. Procesor: Pentium 133 MHz (ili slično);

2. Interna memorija od 16 MB;

3. Slobodnog prostora na disku - 60 MB.

Ako sve ide dobro, slobodno nastavite na obrascu za prijavu u igri Alpha carstva:

Unesite prijavu - ime koje morate igrati Alfa Carstvo;

Valid e-mail adresu za primanje gaming vijesti ili lozinka za oporavak;

Koristite zaporku;

Potvrdi zaporku;

Unesite engleske riječi su prikazani na slici.

Pritisak "Start Game" Alpha Empire faza završi online registracije. Sljedeća faza - Izbor u igri utrkama, kratke opise koje možete vidjeti na službenim stranicama prije otići na stranicu za registraciju Athanaton:

1) Terrans (oni - ljudi) - većina mladih lokalnih utrke, ali je već najavio svoju namjeru da kontrolira svemirski teritorij. Posebnost - kombinacija oklop / snage / brzine - omogućuje im da osvoji nepregledne prostora.

2) Ksenoborgi (kukci) - savršeno prilagodljiv i brojne utrke, u kojoj Alpha Empire igraju vrlo zanimljiv, jer oni oporavio brže od svega zdravlja i energije, imaju najveći širenja oštećenja i njihove brodove - najjeftiniji.

3) Drakkar - vrlo drevna, ali ne ljudski, rasa. Razmislite i sami superiorniji od drugih rasa, koje, prema njihovom mišljenju, gotovo ne razlikuje od životinja. Najpogodniji za one koji namjeravaju sudjelovati u igri, a ne više od 1-2 puta dnevno kao brodski Drakkar pohranu energije najsporije, ali mnogi. Isto tako, ako ne žele da igraju igru ​​online Alpha Empire čestim napadima na stranim zemljama, ali samo želim da u miru razvijati u svom sustavu, samo pribjegavanja prisilnog obrane - ova utrka će vam najbolje odgovarati.

Dakle, što ste se odlučili na "popularne" i počeo konačno igrati igru ​​Alpha Empire online. Što ćete vidjeti na prvom mjestu:

-Star;

Planet;

Nekoliko asteroida.

U ovom trenutku bit će u sektoru stanovništva ("Metropolis") - vaš osobni prostor, ali ste dobili u kojoj nitko ne može. Glavni ista akcijska igra Alpha Empire Online odvija u zajedničkom galaksiji koja se sastoji od više sektora, koji se smjestiti tri do sedam planeta u svakoj. Da biste dobili na opće galaksije, otvorenog portala i poslati ga putem kolonizatora.

Ono što je najvažnije, ono što je vrijedno pamćenja:

U metropoli se ne može dobiti ni jedan ali,

Slaba-kroz portal može proći samo kolonizatora i izviđanje;

Možete sjediti sav život u metropoli, ali najvjerojatnije, da ćete dobiti umorna od toga. Uspostaviti kolonije! Pogotovo bez kolonija, igra će biti besmisleno;

Karta ne možete pronaći svoj sustav jednostavno zato što ne postoji.

Poredak stvari, koje diktira online igre Alpha Empire, svodi na sljedeće aktivnosti: spasiti resursa, proučiti trodimenzionalne tehnologije stablo tehnologije za poboljšanje planet i kolonizirati novi graditi flotu! Definitivno nešto učiniti i gdje rasti, tako da ... dobrodošli u svemir na brodu!

Oni
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more