Oznake

Anarhija Online

Alternativna imena: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online igra prepoznaje sve mmorpg, koji je postavljen u dalekoj budućnosti na planetu Rubi-ke.

Planet pokrivena krvavu borbu između korporacije Omni-Tek i pobunjeničkih klanova za kontrolu planete, kao što su depoziti notum (goriva za nanorobots). Početi igrati igru ​​Anarchy Online imate kao stanovnik jedne od planeta u galaksiji pokrajinske koju vodi moćna korporacija.

Game Anarchy Online učinio grafički dovoljno lijepa, ona je osjećala da su programeri radili dobru priču, a glazba je dobro uskladiti.

Prije nego počnete igrati Anarchy Online, morate biti registrirani. Pridružite nam se u igri Anarhija Online je standardni:

Zahtijeva korisničko ime

E

Za unos i potvrdu zaporke

Pročitajte ugovore o licenci i korisničkih

Vi svibanj želite pretplatiti na vijesti ažuriranja Funcom. A ako ste već registrirani u Funcom, a zatim ponovno registrirati ne morate, samo skočiti izravno u drugoj fazi. U Anarchy Online prijava uključuje preuzimanje igre klijenta. Preuzmi izvorni igra klijenta, te ga instalirate na svoje računalo, dobit ćete pristup ne samo izvorne igre, ali i njegovim dodacima Notum Wars, Shadowlands, invazija vanzemaljaca, Lost Eden i ostavština od Xan.

Kad Anarchy Online registracija je dovršena, što će se tražiti da stvorite svoj karakter: utvrditi dio (neutralno, Clan, Omni-Tek), rasi, spolu, jedinstvene vještine i zanimanja budućnosti znakova.

U Anarchy Online možete igrati za jedan od četiri utrke. Homo Solitos iznad svih ostalih identificiranih s modernim čovjekom, i rasnih mogućnosti pomoći će igrači uspjeti u svakom pozivu, no oni ne mogu specijalizirati u bilo kojem području. Atroksy - to aseksualan bića s velikom snagu, izdržljivost i predanost, pa snaga i izdržljivost viši nego kod drugih rasa, dopuštajući im da se veliki borci.

Opifeksy - utrka stvorena za obavještajne i tajne operacije se odlikuju visokom razinom agilnosti i izmiče, koja omogućuje svojim članovima da izbjegne većinu napada.

Nanomagi - najmlađi utrka, intelektualno i psihički razvija, ali s ograničenim snage i izdržljivosti parametara, što može postojati samo na planetu Rubi-Ka zbog specifične aktivnosti organizama.

Anarchy Online Igra vas vodi na mnogo, mnogo godina da dođem, u gradu budućnosti, gdje igra znakova kretanje po gradu u automobile i zrakoplove, gdje je svaki lik koji nose razne oružja, uključujući i vatreno oružje, kompleks bilo korisno i ne samo zaštitna sredstva.

Niveliranje u Anarchy Online može biti u određenoj mjeri u korelaciji sa samo srednjovjekovnog igračku, pod uvjetom da imate da kupi ne čarobnjaci i razni dobavljači, a automatizirani trgovinama i nanotehnike, umjesto da studira čarolija će koristiti moždanih implantata .

U Anarchy Online, kao u srednjem igara, što se čeka borbe, team izlaske i veliki broj zadataka. U igri Anarchy Online ćete biti u stanju suočiti samo jedan problem: Gdje da bi dobili nekoliko dodatnih sati u danu potrošiti na igru, kao što uronite u svijet Rubi-Ka jednom, vi ste vjerojatno da će se otrgnuti od nje uskoro. Igrajte online igre kao što su Anarchy navijača, kao i obično, MMORPG i ljubitelja futurističkim igara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more