Oznake

Angry Kućni ljubimci

Alternativna imena: Angry životinje, Angry Kućni ljubimci

Angri Patsy igra s lijepim grafike i zanimljiv zaplet vam omogućuje da uronite u prekrasan bajkoviti svijet pun avanture i borbe. "Milijuni godina, male životinje uživaju u životu na Zemlji. Ali ... "- počinje ovim riječima jednog od najgorih sukoba predatora i biljojeda. A sada je vrijeme da se intervenira obnoviti red i vratiti ravnotežu.

Pridružite nam se u igri Angry Kućni jednostavan: prvo morate odabrati ime i spol lika, a zatim odaberite Prikaz - mačke, vjeverice ili pingvinima. Zgrade izgrađene bjelančevine brže mačka brže čišćenje teritorija i zgrada pingvina lakše podnositi zlih dinosaura napad. Angry Kućni online registracija vam da razmislite što koristi želite dobiti - Mačka agilnost, brzinu, snagu ili proteina pingvina. Rano u igri bit će vam pomoći asistenta. Ako igrate za mačke, oni će ga nazvati "Kitty".

Angry Kućni omogućuje igrati s bilo kojeg mjesta na kojem postoji računalo i internet, jer su zahtjevi za ovu igru ​​su samo smiješno - pristup internetu, preglednik s podrškom za Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, itd . ), A računalo koje se ne može nositi s takvim igri, ako se ne isplati Veleučilište muzej, to će biti uskoro.

U ovoj igri postoje znakovi karakteristike koje utječu na ishod bitke s dinosaurima: to hrabrost, veličina, njegu, skrb, Vodstvo, Sakrij i prema utrku neke od njih su bolje razvijena od drugih.

Registracija Angry Kućni završila i igra je već počela. U međuvremenu, raketni razbio, a vi ste zaglavi na malom otoku potpuno stran za vas planet. Prvo, morate očistiti prostor za izgradnju korova. Možda možete pronaći neke korisne resurse tijekom iskapanja. Prije svega što je potrebno za izgradnju mliječnih farmi, što će proizvesti 10 jedinica mlijeka po satu.

Angry Kućni online igra ima sljedeći skup resursa - drvo, metal, energije za zgrade, kao i mlijeko i bilje za održavanje zdravog tijela. Angry Kućni ljubimci online igre ima razvijen sustav zadataka i različitih zadataka, od kojih je prvi bio očistiti mjesto za život i izgradnju farme. Sada možete dobiti svoju zasluženu nagradu - 10 drva, 10 metala, 10 i 10 energije mlijeko. Sljedeći korak je izgradnja objekata za proizvodnju svakog resursa - kao što su pilane i rudnika željeza. Osim toga, svaka zgrada mora poboljšati - na primjer, ako imate iskustva i dostatna sredstva može pretvoriti vaše pilanu na pilani i proizvoditi mnogo puta više sredstava. No, dok je vaš mali grad nije u stanju izdržati priliv predatora, tako se ponašaju nježno. Zatim ćete morati odabrati postavke grada. Jednom uhvaćeni osnovna sredstva bi lijepo polako, ali sigurno počinju popravke raketu, to će vam dati priliku da riješe mjesec, što je tako bogata prirodnim resursima. U međuvremenu, vaš grad, čak je izgradio vjetar generatora i da ste spremni za obranu, dinosauri te uhvatio nespremnog i uzeti sve resurse. Izgraditi potrebne zgrade i učiniti sve što je moguće kako bi vratili pravdu u vilinski svijet. Im uzvratiti ili ćete igrati Angry Kućni ljubimci i shvatiti da ste poraženi.

Igra Angry Kućni ljubimci online i upravo nevjerojatno zabavna i šarene grafike će ostaviti samo najbolje dojmove i vrijeme provedeno u igri ne čini u potpunosti proveo u dvoličnost. Igrajte online igra Angry Kućni ljubimci bolji s prijateljima, jer zajedno možete brzo i lako može pobijediti zlo dinosaure. Također, igra ima opći rejting, što vam omogućuje da shvate u kojoj točki u svijetu ste, a vi ćete biti u mogućnosti pomoći ili ometati neke druge igrače na putu do pobjede.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more