Oznake

Animal Crossing: Novi horizonti

Alternativna imena:

Animal Crossing: New Horizons nije samo farma, to je cijeli svijet u kojem će se svaki igrač osjećati vrlo ugodno. Ovdje ćete pronaći izvrsnu kvalitetu 3D grafike u crtanom stilu. Glazbeni sadržaj je vrlo ugodan i umirujući.

U igrici ćete opremiti svoj otok i vaši prijatelji će vam u tome pomoći.

Kao i uvijek, na početku morate posjetiti uređivač znakova. Smislite ime za glavni lik. Odaberite spol, izgled i frizuru.

Sljedeće dolazite do čarobnih otoka, gdje morate provesti većinu vremena igre.

Igra uvjetno pripada žanru farme, ali nije samo simulator povrtnjaka. Sve je puno zanimljivije.

U početku ćete se smjestiti u šator i prvo što trebate učiniti je nabaviti normalan smještaj.

Na otocima ćete pronaći sve što vam za to treba. Zatim ćete morati prikupiti razne predmete i materijale kako biste od njih izradili alate.

Ima puno zanimljivih aktivnosti u igri:

  • Ribolov
  • Skupljanje insekata
  • Gradnja, a nakon dogradnje i oplemenjivanja kuce i okolnog prostora
  • Proizvodnja raznih predmeta za kućanstvo i ukrasa
  • Trgovina resursima i proizvodima

Uži popis, nažalost, neće reći sve.

Ribolov je jedna od najzanimljivijih aktivnosti u igri. Ulovljenu ribu možete pokloniti lokalnom muzeju ili je izložiti u svom domu kao trofej i ukras.

Vrijeme teče u igri sinkrono sa stvarnim vremenom, dan igre jednak je normalnom danu.

Kada pecate, uzmite u obzir doba dana. Svaka vrsta ribe ima svoje razdoblje kada su šanse za ulov najveće.

Stvaranje zbirke insekata također je zanimljiva aktivnost. Napravite ogromnu zbirku kod kuće ili pomozite svom lokalnom muzeju u tome.

Da biste kupili ukrasne predmete ili odjeću, trebat će vam novac koji možete zaraditi prodajom raznih predmeta ili prikupljenih resursa u lokalnoj trgovini. Cijene se mijenjaju svaki dan, pokušajte prodati ono što će tog dana donijeti najveću zaradu.

Za novac u igri možete implementirati velike projekte. Na primjer, platiti izgradnju prekrasnih mostova između svih otoka ili izgraditi graciozne stepenice gdje god su potrebne. To će olakšati kretanje po teritoriju i poboljšati estetski izgled.

Trgovina ima rasprodaje određenim danima. Za sezonska događanja i praznike, postoji mogućnost kupnje jedinstvenih artikala koji nisu dostupni za kupnju u drugim terminima.

Igranje Animal Crossing: New Horizons je jednostavno i prilično zabavno. Kao i kod mnogih sličnih igrica, i ovdje je potrebno redovno posjećivanje kako ne biste propustili zanimljivosti. Ali ako imate samo nekoliko minuta, nije važno što vam treba, imat ćete vremena to učiniti u tako kratkom vremenu.

Animal Crossing: New Horizons besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji mogućnost. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati i uronite u pozitivnu atmosferu uz ugodnu glazbu, prekrasnu grafiku i zanimljive zadatke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more