Oznake

Ana 1800

Alternativna imena:

Anno 1800 uzbudljiva strategija u kojoj sami određujete put do pobjede. Igra ima dobru grafiku koja izgleda nevjerojatno realistično. Glasovna gluma izvodi se na profesionalnoj razini, glazbene kompozicije ne umaraju vas tijekom duge igre.

Počet ćete igrati u 19. stoljeću i moći ćete voditi razvoj odabrane kulture kroz ostatak povijesti. Prije nego što počnete igrati Anno 1800 proći ćete kroz kratki vodič kako biste naučili osnove upravljanja. Ostalo morate naučiti već tijekom igranja.

Ova serija igara pojavila se dosta davno. Igre su u određenoj mjeri slične Civilizationu poznatom mnogima. Ali ovdje ne počinjete u kamenom dobu, pa je igra puno aktivnija od prvih minuta.

Vi odlučujete kojim ćete putem do uspjeha krenuti:

  • Ratovanje i osvajanje
  • Razvoj znanosti i tehnologije
  • Diplomacija i intrige na međunarodnoj razini
  • Stvaranje umjetnosti i svjetskih čuda

Kao što ste vjerojatno već shvatili, igra može ponuditi točno onaj stil koji će vam biti draži. Možete igrati kao ekonomsku strategiju razvijanjem i modernizacijom države i gradova ili voditi beskrajne osvajačke ratove. Izbor je na vama.

Okruženje u igri se stalno mijenja, s dolaskom novog doba, nove tehnologije postaju dostupne. Klima i odnos susjednih država se mijenjaju. Koliko brzo i uspješno ćete se moći prilagoditi novoj stvarnosti, ovisi o tome možete li svoju zemlju dovesti do prosperiteta i pobjede.

Što je vaša zemlja razvijenija, to postaje lakše upravljati određenim područjima aktivnosti. Inače bi vam sve vrijeme oduzimalo samo vođenje proizvodnih procesa, a ostalim aktivnostima morate posvetiti pozornost.

Osim tehnologije, postoji potreba za novim resursima, na primjer, bit će sve veća potreba za naftom ili čak nuklearnim gorivom. Važno je takve promjene uočiti na vrijeme i što prije uspostaviti proizvodnju potrebne količine.

načina igre je mnogo, svatko će odabrati onaj pravi za sebe. Igrajte kampanju ili odaberite nasumičnu kartu koja se generira prema zadanim parametrima. Dostupna je i online igra s jednim ili više igrača.

Možete igrati koliko god želite, svaki put birajući drugu zemlju ili čak kontinent, a svaki put put razvoja može biti drugačiji. Okušajte se u ulozi vojnog stratega ili mudrog vladara prolazeći ponovno kroz igru.

Sustav borbe je jasan, stil strategije u stvarnom vremenu. Usmjeravajte vojne jedinice i definirajte ciljeve, oni će se pobrinuti za ostalo.

AI u igri dobro se prilagođava vašem stilu, pa čak i ako igrate kampanju za jednog igrača, uvijek ćete imati protivnike s kojima se možete natjecati.

Anno 1800 besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na web stranici programera ili na portalu Steam.

Instalirajte igru odmah i postanite vođa bilo koje države po vašem izboru!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more