Oznake

APB Reloaded Online

Alternativna imena: APB Reloaded Online

APB Reloaded online - nova zarazna multiplayer igre, govoreći o oporbenim bandi i policije. Akcija igra se odvija u našem vremenu, a korisnik dobiva priliku osobno sudjelovati u demontaže i utjecati na njihov ishod.

Originally na nlayn igre APB Reloaded razvio Realtime Worlds, ali nakon stjecanja Gamers Prvo, to je znatno poboljšana i doveo na višu razinu. U razvoju igre sudjelovali David Jones, koji je razvijen od strane poznate igre GTA.

APB Reloaded online igre ima sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

- Operativni sustav: Windows XP,

- CPU: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0s;

- Slobodni prostor na tvrdom disku: 5 GB

- Internet brzine veza: 512 kbit / s.

U praksi, ti parametri za lako igre ne može biti dovoljno. APB Reloaded online igre koji ima sljedeće preporučene zahtjeve:

- Operativni sustav: Windows Vista / Windows 7;

- CPU: 2. 4 GHz Intelovi Temeljni 2 Quad ili ekvivalent;

- RAM: 4GB;

- Grafička kartica: GeForce 8800 GT 512 MB ili ekvivalent;

- Širokopojasna internetska veza.

Ako se parametri udovoljavaju zahtjevima iz računalne igre mogu biti napravljeni p egistratsiya igre APB Reloaded . APB Reloaded online registracija traje vrlo malo vremena i napravio kao udoban. Na ovoj online igri morate odabrati "Preuzmi", onda to preuzima datoteku "Zapuskatre." Nakon što je datoteka instalirana na računalu, jednostavno ga pokrenuti i slijedite upute. U ovom p egistratsiya APB Reloaded završava i možete izravno nastaviti s igrom.

I gras APB Reloaded online omogućuje korisniku da igraju za jednu od dvije frakcije: KAZNENIH DJELA ili izvršitelji .

Kriminalaca - to frakcija bandita, oni su inicijatori zločina u San Paro. Bandits - To su momci koji su mirno u dobro, ne žive, a oni stalno organiziraju razne poremećaje nego izazvati burne reakcije policije. Stojeći na strani razbojnika, korisnik će morati obaviti dva glavna zadatka kriminalnih bandi u gradu. Prvi posao neće biti vrlo odgovoran, odnosno sve će se svesti na carjacking a zatim dostavljaju na pravo mjesto, crtanje grafita, krađe lijekova i slično. Kao što je svih ovih zadataka, autoritet igrača će porasti, i to će se dati složeniji, odgovoran i opasan posao. Naravno, tu će rasti i nagraditi za rad. I grata u online igre APB Reloaded banditima i zanimljivi zbog raznolikosti i originalnosti radnih dobiti. Na primjer, ako na početku misije je staviti posao samo krasti i uzeti auto na pravom mjestu, posao može tada biti znatno dopunjeni, ovisno o situaciji u kojoj se nalazio igrač. I naravno, ova situacija će morati otkriti što nije uvijek lako, ali je uvijek fascinantno.

Izvršitelji. I grata u online igre APB Reloaded policija - što znači štititi i braniti grad od odmetnicima. Dužnosti policija ulova kriminalaca uključeni, to nije tako lako. Nije svatko ide na učinkovito uhvatiti kriminalce. Igranje za policiju, igrač će dobiti zadatke od agenta Prentiss Tigrova i Praetorians. Policijski posao je vrlo jednostavan i nije opasan. Na primjer, zadatak isporučiti zlato ili sumu novaca od točke A do točke B je teška i opasna. Unatoč oklopnog vozila i druge pojačane mjere sigurnosti, moguće je da dragocjeni teret će biti prisluškivanja. Dakako, razbojnici već znate o ruti i da će biti spreman za napad u bilo kojem trenutku. Možete, naravno, bezglavo pojuriti ravno na željeno mjesto, a naedyatsya da razbojnici nemaju vremena da reagiraju ispravno, ali možete se s različitim putevima, a zatim napadači će ga uloviti mnogo teže.

Grafika u ovoj igri na najvišoj razini, točno kako i zreli sustav upravljanja.

Tko u APB Reloaded igru ​​ odlučite korisnicima. Jedino što znamo točno što igraju APB Reloaded će biti zanimljivo, bez obzira tko igrate.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more