Oznake

Apokalipsa 2056

Alternativna imena: Apokalipsa 2056

Apocalypse 2056 online - besplatno turn-based strategija igra. 2056, Zemlja je shvatio sudnjeg katastrofu za katastrofom, ljudi pogine, jaka toplina ne poštedi nikoga ne. Antarktika - mjesto gdje se preostali stanovnici planeta barem što se može preživjeti bez imati gotovo ništa za život. Netko podiže padalica divljanje, i koji mirno se bavi rudarskih resursa.

A ti? Želio sam iskusiti svijet nakon globalne katastrofe?

Apocalypse 2056 igra za online igranja bez problema nudi takve zahtjeve sustava:

• prosječne postavke računala;

• intrenet mrežnog povezivanja.

Ako već neizdrživo i želim igrati u Apocalypse 2056 potrebe prolaza formalizacije igri. Registracija Apocalypse 2056 neće trajati kao prilično jednostavna i brza. Glavni provjeriti svoje podatke:

1. posjetite službene stranice igre Apokalipse 2056;

2. odabir - registraciju;

3. navesti naziv za budućnost vašeg lika;

4. odabir poda;

5. predloženih klase, čitati o njima informacijski ukazhaite u kojem želite da se sastoji;

6. Odaberite utrka u kojoj ući;

7. označite ako ste pročitali i slažem se s uvjetima ugovora o korisničkom,

8. zatim na znak -.

I sad si ovdje. Zastrašujući prizor - ne za onesvijestiti se od srca. Sada vaš zadatak je jednostavan: preživjeti u ovom svijetu nasilja. Kao što je već spomenuto u Apocalypse 2056 igru ​​možete igrati jednu od tri predložena klasa:

• vojnici

• Napadač;

• Scout.

Soldier - svestran, točno klase borac za velike bitke na srednjoj udaljenosti. Nanosi umjerenu štetu. Vješti s oružjem bilo koje vrste. Nije jak oklop.

Assault - Lijepo dolazak gužva. Ima vještine posjedovanje noževa. Nanošenje teške štete. Ima najjači oklop. Slaba strana - ranjiva na velike udaljenosti od neprijatelja, ali ima dobru zalihu života.

Scout - pogodan za obavljanje udaljenog bitku - brz i okretan. Na desetoj razini drži snajper. Ima lagani oklop, a nije jak u gužva, ali je najbolji na velike udaljenosti.

Također Apocalypse 2056 igra nudi odabrati utrke

• Homo;

• DOE;

• Eco.

A osim toga da vas zadovoljiti na licu, što bi trebao pročitati: proizvodnja, karakter, sposobnosti, kartice, trgovinu, klanovima, chat, zadatke, oružje, oklop, implantate, čudovišta, savjete i povijest svijeta.

Naravno, nakon takvog događaja u svijetu će specifične stvorenja koja će nužno utjecati na svakodnevni život - čudovišta.

U obrani, bitke i zanimanja proizvodnja bit će vam dati zadatak za čiju provedbu će dobiti promaknuće.

I usput, da će ići u borbu, nužno je bilo da se baci zahtjev ili poziv primio drugim korisnicima.

Igrajte igru ​​online Apokalipsu 2056 prilično zabavan. A sve zahvaljujući visokoj kvaliteti, svijetle grafike - Realno likova, čudovišta, i sve na svijetu nakon katastrofe. Vi, čini zajedno s likovima doživljava sve.

Možete navigaciju u procesu igra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more