Oznake

ArcheBlade

Alternativna imena: ArcheBlade

ArcheBlade igra je multiplayer igra koja je razvijen od strane korejskog stručnjaka. U ArcheBlade Vi će igrati u trećem licu.

U igri ArcheBlade Registracija je brza. Za registraciju u igri ArcheBlade, morate navesti:

1. Vaše korisničko ime.

2. Napišite e-mail adresu i lozinku.

Igrajte igru ​​ArcheBlade ste odabrali na strani bori jedni protiv drugih.

Igre Archeblade koristiti specijalne trikove i combo da pronaći arkadna igra sa bori. Također će sudjelovati u tim igrati sa strategijom elementima.

U online igru ​​možete igrati ArcheBlade jedna od deset znakova zastupljeni:

1. Renoah Collintz - njezina nevjerojatna snaga percepciju prostora. Njezina specijalnost je ubiti, iako je kao izviđačkog Renoah Collintz ona sama pokazuje više nego savršena.

2. Elika Bayer je tamni vilenjak. On je vlasnik osiguravajućeg društva i druge poslovne subjekte. Ona je optužena za stvaranje univerzalnog oružje.

3. Gaspar la Velfanar - to spada u klan patuljaka. Ona pripada carice priverzhenikam Darkness. Ovaj lik je bio u stanju predvidjeti budućnost.

4. Cezanne La Gatal - prije nego što je on bio prikriveni istražitelj. On ima ovlasti tamne magije. Njegovo pravo lice nitko nikada neće vidjeti, jer je odlučio promijeniti svoj izgled. On je također podređen Carice Darkness.

5. Elrath Nazaruth - ona je živjela u Kraljevini vilenjaka, koji stvaraju ljubav i odanost. Ona ima jaku magiju i neprijatelj Carice Darkness.

6. Dan Mei je divovski ratnik plemena. On se bori na strani Carice tame, jer je u teškim vremenima ona sprema njegovo pleme.

7. Tiac Thompson Jr. Viši Opće je sedma liga. On se uvijek poštivati ​​zakon i da bi racionalne odluke. No, unatoč tome, on je bio vrlo grub i okrutan. Tiac Thompson Jr. zna magiju i borilačkih vještina posjeduje.

8. Dick Megaton je viši general Jean. Rodio se s krvlju prokleta, ali, unatoč tome, obećao da će stvoriti pravdu u svijetu.

9. Renny Rich'Lich je viši general Odessa. Ona posjeduje čarobne moći magije i učitelj u Odessa akademije. Njegova također vjeruju špijuna.

10. Valle Estrada Draco Emperatore je praunuka General Dragons. Smatra priverzhenikom sedma liga. Sada je shirif.

Svi ti likovi imaju jedinstvene sposobnosti.

Možete igrati igru ​​ArcheBlade online, ako vaš sustav zadovoljava sljedeće uvjete:

1) Intel Core 2 Duo 1,86 GHz - procesor.

2) 2 GB - RAM.

3) 2.5 GB - HDD.

Zajedno sa svojim prijateljima u online igri registrirajte ArcheBlade slobodno dati dovesti vrijeme je još više zabave.

Slijedite sve ciljeve na visokoj razini i na taj način zaraditi uspjeh u igri ArcheBlade. Sretno vam u ovom nevjerojatnom i uzbudljive borbe!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more