Oznake

Bogovi Arena

Alternativna imena: Bogovi Arena

Bogovi Arena igra koju možete igrati online upravo sada.

Ovdje ćete se susresti sa svijetom mudre čarobnjaci, ratnici, vrlo lukave kradljivce. Morate pobijediti sve neprijatelje kako bi dobili ključ za besmrtnost.

Ako ste pravi heroj i ne bojim ničega, onda je ovo igra za vas, jer morate izazov bogove, te da snaga nije za svakoga.

U online igri Stadion Bogovi registracija je moguća u društvenim mrežama: Facebook, vkontakte, kolege i moj svijet. Također se mogu prijaviti putem web stranice igre. Da biste se prijavili, morate navesti:

1) vaš e-mail adresa.

2) ime koje će biti vidljiva svim igračima.

3) Unesite lozinku.

U Bogovi Arene igranja ćete odaberite znak da morate dobiti potraga za početnike. S ovom zadatku te će se sastati sa svim pravilima igre.

Arena bogova online igra koja uključuje tripartitni sukob. Možete se bore samo za sebe, a protiv druge dvije strane.

Simulacija u Bogova Areni je kažnjivo novčanom kaznom. Vi ste dužni napasti sve neprijatelje različite strane ili barem koristiti auto prekršaj. U slučaju neaktivnosti možete napasti s munjama.

Ako jedna stranka nije uspjela ili ratnici neke stranke nije došao u dovoljno da se bori, onda oni ne mogu sudjelovati u igri, ali bitka se odvija između dvije preostale ekipe.

Game Arena Bogov ima niz mogućnosti:

1) Za vrijeme bitke, svaka strana može biti prisutan u isto vrijeme ne više od 30 znakova.

2) Ako umre lik, onda za to može pokrenuti novi lik dio.

3) Ako je, radi za početak igre Vi ste rekli da nema slobodnih mjesta, možete "stati u red" prije podnošenja zahtjeva za posebnim opciju. Nakon što pošaljete ovaj zahtjev, nećete biti u mogućnosti napustiti igru ​​i mjesto za koje je želio da se bore.

Game Stadion Bogovi vodstvo je definirana na sljedeći način:

1) Nakon pola sata na svakoj lokaciji nakon borbe, odredi "vođa" je junak koji bi mogao nanijeti najveći broj otkucaja (ozljeda) svojim protivnicima.

2) Voditelj može delegirati bilo koju funkciju vodstva karaktera, koja je u svom timu. Ako vođa umre, gumb vodstvo automatski prenosi na sljedeći znak, koji je izazvao najveću količinu štete.

3) Uz ovaj gumb, vođa može premjestiti svoje igrače kako bi mu neophodni da bi, u ovom slučaju, priliku za taktičke manevre u borbi.

Na razini igra Stadion Bogovi djeluje "plutajući limit" sudionika.

Prije svakog areni izazvao broj aktivnih likova u svakoj željenoj razini ovisnosti. Evo, od najmanjeg broja oduzme određeni postotak, što je "ljudski faktor", a broj se određuje najveći broj sudionika na svakoj strani arene.

Maksimalan broj sudionika može se naći u određenom opcije u igri ploči.

Arena Bogov - igra za prave heroje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more