Oznake

ARGO

Alternativna imena: ARGO

Mnoge igre pokušati oblikovati budućnost koja čeka naš svijet nakon apokalipse. ARGO igra nudi gledati na svijet kroz prizmu magije. Prema programere ovog verziju igre, budućnost svemira nije bez čarobnog intervencije, iako određene pozicije u ovoj igri su ultramoderan tehnologija i otkrića.

Riječ je o velikom prasku i mutacije koja je uzrokovala nastanak svijeta iz perspektive dviju čudnim ljudima ...

Zakoni fantasy žanra, igra ARGO nudi vrlo lošu prošlost. Suština je da je nakon katastrofe univerzalne skali od čovječanstva jednostavno prestala postojati kao klasa i prerasla u drugim utrkama. To su dvije glavne vrste budućih stanovnika Zemlje. Prvi stanovnici - mirni svjetlosnih bića koja obožavaju darove prirode i njezine ljepote, traže sklad i da su u cjelini nije jako prepoznaju tehnološki napredak. Ta djeca prirode u suprotnosti s druge rase. Ovdje sve je izgrađen na opremu, tehnologiju i neumornoj potrazi za napretkom. Ova utrka je prošla univerzalne kataklizme u utrobi planeta, tako da je potraga za vječni sklad stranca na njih. No, oni obožavaju znanstvene tehnologije i vjeruju u ono što su vam ruke i bez pomoći prirodnih sila će stvoriti savršen svijet. Takav je sukob u stilu svjetova fizičara protiv lyricists, u stvari, ponude

Argo online igru. Koji od svjetova vas pritknete? Budući da je sada na redu.

U ARGO Online registracija neće donijeti vam gnjavažu, osim ako imate pristup u svijetu web i e-mail adresu. Unesite ime u odgovarajuće polje svog budućeg karaktera, lozinku, e-maila - to je sve što pitaš za igru. Osim toga, to će vas pitati što učiniti.

Započnite igrati igru ​​online ARGO može biti u jednom od osam obrta. Vaš lik može biti hrabri branitelj, hrabri ratnici, pamet Adept Alchemist mudriji, neustrašivi krotitelj majstorski Medic, Sniper, ili dobro usmjerene lukavi saboteri. Imunitet i vrlo moćna šaka programeri dali branitelji, ratnici i, nažalost, saboteri. Ali u ruku borbu sposobnosti, začudo, obdaren liječnici i Tamers. Oni katsti raditi ne samo s nekim tvorovima, ali s pravom borbom pasmina životinja. Zauzvrat, snajpera, vračevi i alkemičari - veliki ljubitelji strijelnih borbama i uključiti se u borbu s njima, bez previše o tom prilikom doživjeli igrači ne preporučujem.

U ARGO može igrati svatko tko voli stalno biti u nevolji i boriti se u raznim bitkama. Oni su, usput rečeno, može biti i više. Možete ići na racija s drugim igračima. Tako možete upoznati sa svima onima koji, poput vas, živjeti u miru Argo. Možete posjetiti različite aukcije. Od tamo ići sretan trgovaca s vrlo lošim ulova, to je odličan način da se napuniti svoje zalihe potrebne stvari. I igra vam daje mogućnost da izaberete, recimo, kolega igru. Da, mi smo, naravno, o odjelima. Oni jednostavno mogu birati - sagledavajući sve svoje želje, pokupiti onaj koji će pratiti tvoj lik cijela igra.

Ali, ako ste uhvaćeni neprijatelja, od vas će dobiti naknadu u obliku nagradnih bodova. No, ako je smrt prestići svoj karakter, morat ćete odbiti ove točke kao kazna. Nažalost, takav je život. Zanimljivo, u Agro ima jedan čudan potez - jedan na jedan borbi, u kojoj nitko ne umire. Dakle Duelists ne mogu razmišljati o smrtnu kaznu optužbi za i boriti se kao ništa. Nije mi se karakter - dvoboj ga!

Amateur tehnokratski život i žeđ za filozofske harmoniji s prirodom, tu su i dvije zaraćene između klasa na poduzetnički razvoj te u smislu igre, ne može biti bačen zajedno riječju. Dakle, čak i ako stvarno želite reći nešto neugodno neprijatelju, neće raditi: to su pravila.

I na kraju na rasporedu. To je vrlo zanimljiv i kontrastne. Tu je razvio više lokacija. Recimo, možete lutati kroz špilje s vršnjacima i tamnice, tamo, vidjet ćete, a vi ćete naći nešto korisno. U podzemnim objektima ideološki programeri skrivena blaga poput novcem igrati. No, želimo li pronaći ne samo valutu u igri, ali i pronaći najvažnije blago - zabavna igra

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more