Oznake

ARC Srvayvl Evolved

Alternativna imena: ARC Survayval Evolv

igre ARK opstanak Evolved: Dinosauri dolaze.

FYI: Studio Zamjenski ( kao izdavač ), Virtual Podrum LLC, Efecto Studios i Instinct igre otvorio rani pristup igri neobičan proizvod drevne, divljeg svijeta 3. 06. 2015. Avantura karakterizira ARK opstanak evoluirala Žanr: Akcija, igranje uloga, indie projekt.

Sada svatko može ARK opstanak Evolved skinuti za malu cijenu, tako da tijekom prolaska pomoći programerima, identificirajući nedostatke.

Od objavljivanja oslobađanje je bilo neke dodatke u obliku životinja, oružja, zgrade i plemena, ali one ažuriranja će biti još veći, a kada igra napokon je formirana, njegova cijena će se povećati, tako da zainteresirani požurite preuzeti Ark opstanak evoluirala na ugodnoj cijeni.

Divlji Ljudi & ndash; divlji maniri.

Zamislite kako je to & ndash; živjeti bez udobnosti i borba za pravo da opstane na dnevnoj bazi. Ona počinje s pričom plaži gdje došljaci probuditi igrače svih nacionalnosti. Iz odjeće im odgovara, samo Adam, a nakon samog pregleda i terenu, bolje je da ne ostane u zraku predugo.

Oko predatorskim, divljeg svijeta gdje dinosauri opstojati zajedno s kraljevstvom ljudskim plemenima. U susjedstvu je obostrano koristan, jer svaki član ima različite hrane, nego zato što pripadaju ljudskoj rasi, njegova koža je skuplji, a to bi trebao biti zaštićen.

pretpovijesnih reptili mogu ukrotiti, a zatim koristi za prijevoz robe, da se presele na velike udaljenosti, u ratu s drugim narodima. Više od 70 dinosaura sa svojim vlastitim karakteristikama i dalje povećanje vrsta s pojavom igre dodatke, ali sada dosta njih letjeti, pomiješajte vodu, zemlju i podzemlje. Osim toga, možete dobiti veliki gmazovi sa škorpionima, pozivajući ih sjedi na oklopnjača natrag pod nadvisuje strašnu lja rep.

No, da bi to bilo moguće, potrebno je da se ujedine & ndash; jedan u takvom surovom svijetu neće preživjeti. Sljedeća morate razviti svoje pleme povećati svoj ​​potencijal. U svakom trenutku mogu vas napasti, i mi moramo pripremiti otjerati određen napad. Trebate oružje ustrašenog? Životinja. A tehnologija se razvija i uskoro uz kamene sjekire, koplja i luk će vatreno oružje, umjesto šatora raste jaka kod kuće.

Rasporedi utrku kroz džunglu, nastaviti plijen i neprijatelje, letjeti na pterodaktil & nbsp; preko planina sa snijegom kape. Prikupiti resurse i iskustvo, razvijaju iz primitivnog plemena da moderni, umnožiti svoj ​​teritorij i postati najjači utrka.

ARC Survayval Evolv nudi je glas sučelje i engleski, ali igrivost je jasno intuitivno i ne predstavlja poteškoće.^^11 OS: 64 bita; Windows Vista / 7 SP 1/8 ( 8.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more