Oznake

Asheron poziv

Alternativna imena: Asheron poziv

Igra Asheron poziv poznatog multiplayer online igračka u žanru herojske fantastike. Igra kreatori vam dobrodošlicu u svijet fascinantan putovanja s drugovima nije standardna pojava. U tom obliku osvaja svijet ima više od dvanaest godina. I ne gubi svoj kontingent.

Prije nego počnete igrati Asheron poziv, za kvalitetu igre, savjetujemo vam da provjerite s vašim računalom sa zahtjevima sustava igre. A oni su:

· RAM - 2 GB

· Grafička kartica - 256 MB

· CPU frekvencija - 2 GHz

· Priključak na Internet;

· Tipkovnice;

· Miš.

Pa mi se sve. No, treba biti još uvijek prilično jednostavan način za dizajn vaše gameplay, koji je dao ime - Asheron poziv registar. Savjetuje da provjere svoje podatke:

 1. Posjetite službene stranice igre Asheron poziv;
 2. , Odaberite registraciju;
 3. Upišite svoje ime;
 4. Napravite lozinku koja se sastoji od najmanje šest znakova i savjeta za sigurnost vašeg računa, ne koristite ovu lozinku u drugim mrežama;
 5. Izmisle i zapisati svoje lozinke,
 6. Ponovite prethodno određenu lozinku;
 7. Unesite svoju e-mail adresu;
 8. Odaberite - registrirajte.

U budućnosti će biti lakše ući, samo navesti ime i lozinku i da ste u igri. U Asheron poziv igraju vrlo zanimljivo. Svjetska fikcije, a ne stvarna bića koja vas može uključiti.

Na početku igre morate pažljivo razmisliti o slici, izgled vašeg lika. Svaki detalj što vam je potrebno da shvate da je mali rast će usporiti na trčanje, ali vrlo pametan, i velike - kao i brzo nestati iz vida, ali da bi se na neprijatelja da će biti lako.

U igri svijetu Asheron ' e Poziv online postoji izbor tri utrke: ljude, a Lyudzhiany Tumeroki. Ovdje, također, moraju biti oprezni. Budući da u budućnosti ćete morati izabrati profesiju, i sve rase imaju ograničenja u zanimanjima.

Također, kreatori su za svoje obožavatelje u igri za igru ​​tri kontinenta procesima

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak masiv.

Za početnike savjetuje kontinenta lakšeg koje možete sami zarekomenduete - Osteth.

Osteth - nastanjuju svoju rasu ljudi. Bright, privlačnih dio planeta cvatu botanički vrt - oaza.

Omishan - kućište za tumerokov. Idealno mjesto za lov, što je oko jedan jungle neprobojne šikare. I čudovišta nalaze.

Linvak masiv - prebivalište za lyudzhianov. Najstrašnije kontinent nastanjuje grupu, a na usamljeno, životinjice. Planinsko područje s malim brojem biljaka.

Ti si dao priliku da se pridruže zajedno u određenim skupinama, a zatim su pozvani na sljedeći način: Zabava savez i Kraljevstva. To sve ovisi o mjerilu borbi. Bilo da Pomagači jedni drugima pri obavljanju zadataka, da li velikih ratova i osvajanje teritorija - to je Hrvatska.

Čini se ništa loše u igri ne namjerava, tako da možete se okušati.

AC igra je za vas čeka. Kako se vi držite kad igra svijet čeka na vas s odličnim grafike, na podršci, na odgovarajuću postavku, i glazbu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more