Oznake

Ashes to Ashes

Alternativna imena: Ashes to Ashes

Igra Ashes to Ashes - prava rijetkost. Gurnite ga uzeo prije gotovo dvadeset godina, ali i danas je igračima povjerenje. U ovaj projekt igrao, igrati i igrati će milijune naših sunarodnjaka i njihove "kolege" u cijelom svijetu. Kvaliteta je prilično stara igra dopušta sebi da se natječu s modernim remek geymerskogo umjetnosti. I unatoč činjenici da je grafika u Ashes to Ashes je loš (koji je, u principu, ne čudi, jer nije potrebno zaboraviti na činjenicu da je igra nastala krajem 1996, te je u jednom trenutku bilo je vrlo osobna ) kao igra.

Nam Ashes to Ashes PC govori apsolutno nestvarne puta. Kao i kod većine računalnih igara devedesetih (koji je u ovom trenutku, to je napomenuti, nije bilo jako puno), to se temelji na opisu događaja u budućnosti napetom. Međutim, ovaj projekt je ispalo prilično uspješno i originalno - ne za ništa da je, na kraju, ne zaboravite o tome do danas. Štoviše, mnogi igrači smatraju to "rijetkost" je puno zanimljivije od većine modernih igara.

Za početak igre dovoljno da Ashes to Ashes preuzimanje. Navikli na modernim igrama igrači skočiti distribucija za Ashes to Ashes izgledaju djetinjasto naklapanja. Sve potrebne instalacijske datoteke se preuzimaju u sekundi. I reći da projekt može pokrenuti glatko na bilo modernih računalnih uređaja, pa ni čini vrijedno toga.

U Ashes to Ashes će morati igrati s vremena na vrijeme, uzimajući u području posebne arene, koji su nastali kao "mjesto ubojstva." Stanovništvo budućnosti ne mogu zamisliti bolju zabavu od kontemplacije ubojstva. Sve je to strašno podsjeća na srednjovjekovne borbe gladijatora. Najveći svjetski korporacije koje sponzoriraju te borbe arene, i ljudi iz tog krvavog spektakla lude zabave - pa ispada, izgleda brutalnu realnost budućnosti.

Igrajte Ashes to Ashes zanimljivih, unatoč pomanjkanju neke parcele. Krajolik i krajobraze stalno mijenjaju. S posla na posao mijenja s uniformama i oružjem. Oštrina i ozbiljnost u igri parceli daje priču o strancima, zbog čega, strogo govoreći, i početi sve glavne probleme - zli izvanzemaljci potaknuti njihovu agresivnu um u tzv gladijatora. Zbog ove nedavne prošlosti sklonosti gube savjest i čast, postaje potpuno nekontroliran strojevi za ubijanje.

Iz bilo montirati to Ashes to Ashes videu, možete shvatiti što vaš lik će morati otpustiti sve stanovnike svijeta od invazije čudovišta. Vi ćete biti napušten na teritoriji inficiranih arenama, gdje će biti potrebno da se unište svi bez izuzetka gladijatorskih vukodlaka, uništavajući "loš" mozak ispadne iz žrtava nakon poraza.

Ovaj projekt je idealan za sve one koji vole igre poput duma ili Postel - jednostavne kontrole i luda akcija pomoći će položiti svoje slobodno vrijeme.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more