Oznake

Assassin's Creed Odyssey

Alternativna imena:

Assassins Creed Odyssey pomalo je neobična igra za ovaj serijal, zapravo je prvi pravi RPG u ciklusu. Grafika u igri je tradicionalno na vrhu. Također su dobro odradili audio dizajn, glazba odgovara onome što se događa u ovom trenutku i omogućuje vam stvaranje prave atmosfere.

Priča počinje scenom bitke u kojoj kralj Leonida razbija perzijsku vojsku. Zatim, prije igranja Assassins Creed Odyssey, odaberite spol glavnog lika. Ovo je prva igra u seriji u kojoj postoji takvo rješenje, ali to ga ne kvari, kao što su se mnogi bojali, iako postoji mala nedosljednost u legendi o Animusu, ali takva se sitnica može oprostiti. Pred vama je gigantski otvoreni svijet koji glavni lik mora istražiti. To neće biti tako lako učiniti, za razliku od prethodnih igara u nizu, ovdje ćete morati posvetiti puno vremena razvoju borbenih vještina i pumpanju opreme i oružja, inače ćete često biti ubijeni. Puno je oružja u igri, iako nema skrivenih, mnogima tako dragih oštrica, ali vam neće dugo nedostajati.

Dostupno po vašem izboru:

  • Mačevi
  • Spears
  • Bodeži
  • Čekići
  • Sjekire
  • Borbeni stožeri

Oružje može pripadati različitim klasama, biti najjednostavnije ili legendarno. Oružje se može poboljšati i ukrasiti raznim gravurama.

Ima dosta vode na karti igre, to nije slučajno. Navigacija i bitke na vodi dodaju raznolikost igri. Morat ćete poboljšati svoj brod, pripremiti ga za brojne ukrcaje i okršaje na moru, jer i tada je bilo grčke vatre - topništva tog vremena. Osim toga, odaberite tim i poboljšajte vještine svojih boraca.

Igrate tijekom Peloponeskog rata u zemljama antičke Grčke. teritorija pod kontrolom jedne ili druge strane. Slijedit ćete načelo podijeli pa vladaj. Prvo, destabilizirati regiju vršeći sabotaže. Naknadno će biti moguće sudjelovati u općoj bitci na strani napadača ili branitelja. Ali za to se morate dobro pripremiti, udarci će sipati sa svih strana, a ako to niste učinili dugo vremena, nećete izdržati.

Sporedne zadatke možete dobiti s oglasnih ploča. Često ih provjeravajte, tamo je gotovo uvijek nešto novo. Neki od tih zadataka su prilično jednostavni, ali postoje neki koji vode do vrlo zanimljivih zadataka.

Borbeni sustav u igri je vrlo napredan. Za svaku vrstu oružja postoji niz tehnika i borbenih tehnika koje je najbolje razumjeti što je prije moguće.

Neprijateljska inteligencija je poboljšana u usporedbi s prethodnim igrama u seriji. Prilikom napada, na primjer, određenog vladara lukom, stražari će ga pokušati pokriti okružujući ga sa svih strana. Također se neće biti moguće sakriti i čekati alarm, neprijatelji će vas nastaviti tražiti na karti. Igranje zahvaljujući takvim inovacijama mnogo je zanimljivije.

Kampanja je uzbudljivija nego u prethodnim dijelovima. Dijalozi su emotivniji. Odluke koje donosite imaju izravan utjecaj na ono što će se sljedeće dogoditi.

Assassins Creed Odyssey besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Ali igru je moguće kupiti na igralištu Steam ili na službenoj web stranici, gdje su rasprodaje i popusti prilično česti.

Počnite igrati odmah! Igru svakako vrijedi pogledati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more