Oznake

Assassin's Creed Valhalla

Alternativna imena:

Assassin's Creed Valhalla je još jedna igra u svjetski poznatoj RPG seriji. Kao i uvijek, grafika je na najvišoj razini, glasovna gluma je visoke kvalitete, glazba stvara potrebnu atmosferu u raznim scenama.

Ovaj put Animus će odvesti igrača u Vikinško doba.

Ime glavnog lika je Eivor. On je jedan od ratnika osvajača koji su užasavali tadašnja primorska naselja.

Ali vaš je zadatak puno teži od običnog putovanja po materijalne vrijednosti. Kao iu prethodnim dijelovima, morat ćete slijediti kredo Asasina, a oduprijeti će vam se, kao i prije, odavno poznati neprijatelj, Red templara.

Morat ćete uspješno dovršiti nekoliko vrsta zadataka odjednom:

  • Razvijte naselje svog klana
  • Nadogradite sposobnosti svog heroja kako stječete iskustvo
  • Naučite kako koristiti više oružja u isto vrijeme
  • Ovladajte vikinškim arsenalom borbenih tehnika
  • Predvodnički napadi na saske zemlje
  • Regrutirajte ratnike za Red

Ovo su glavne aktivnosti, ali nije sve ograničeno na ovo. Sve detalje možete saznati kada zaigrate Assassin's Creed Valhalla.

Igra je nastavak poznatog ciklusa Assassin's Creed koji se sastoji od mnogo dijelova. Ali čak i ako niste igrali prethodne dijelove, zahvaljujući ne predugom treningu, lako ćete svladati kontrole. Radnja, iako sadrži nekoliko referenci na prethodne dijelove, u osnovi je neovisna odvojena priča koju će biti zanimljivo znati čak i ako ste novi u igri. Tko zna, možda će vam se nakon prolaska igra toliko svidjeti da ćete poželjeti proći kroz prethodne dijelove.

Morate eliminirati ogroman broj neprijatelja reda. Neke zadatke je lako izvršiti, druge zahtijevaju pažljivo planiranje. Svakom golu se možete približiti neopaženo, ali svaki put će to biti sve teže, inače bi vam brzo dosadilo igranje. Nisu svi zadaci svedeni samo na eliminaciju neprijatelja. Postoje i drugi zadaci, na primjer, pratiti nekoga ili osigurati teritorij.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu. Arsenal poteza je vrlo velik i ovisi o oružju koje odaberete. Čak i ako ste okruženi grupom neprijatelja, možete pobijediti ako brzo djelujete. Bitke izgledaju vrlo spektakularno, a glazba vrlo točno odgovara onome što se događa na ekranu u takvim trenucima.

U igrici postoje mnoge vrste oružja za blizinu, a ima čak i onih za bacanje. Tu su i skrivene oštrice, tradicionalne za igru, toliko omiljene mnogim redovnim igračima.

Sve se to izmjenjuje s akrobacijama i pokretima u stilu parkoura. Zahvaljujući tome, igra je vrlo brza i dinamična kada akcija počne.

Assassin's Creed Valhalla besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici. Programeri nisu pohlepni, pa se igra često može vidjeti na rasprodajama po znatno sniženoj cijeni.

Instalirajte igru odmah i saznajte kako je to biti ubojica u svijetu Vikinga!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more