Oznake

Assassins Creed 2

Alternativna imena: Assassins Creed 2

Dakako, ne postoji takav igrač koji nije čuo za takav super akcijski film kao igre Assassin Creed 2. Ovaj nastavak hvaljenog projekta. Tvorac drugom dijelu igre ostaje tvrtka «Ubisoft», a treba napomenuti da su programeri uspjeli stvoriti čudo opet, objavivši ne manje zanimljive i uzbudljive igre. Ako ste morali nositi s prvog dijela Assassin, onda znate o svim vrlinama projekta. Zasluga igra je stvarno puno: super grafika, izvrsna igrivost, velika priča. To je razlog zašto mnogi igrači diljem svijeta su ludi o ovom projektu i vole igrati Assassin Creed 2.

Drugi dio će pomoći svim fanovima ove avanture akcijskog prijevoju s već upoznati uzduž i poprijeko Bliskog Istoka i Italije. Oko - renesanse i križarskih ratova. Nova igra je protagonist - Mladić Ezio Auditore Da Firenze - dolazi iz bogate firentinske aristokratske obitelji. Ezio otac i braća su izdali obiteljski prijatelj i objesio zbog optužbi. Protagonist Assassins Creed 2 PC-u, što je bijesan, ubio izdajnika i prisiljen skrivati ​​se sa svojom majkom i sestrama iz svog rođaka. Ezio je spreman da se osveti za sve članove obitelji, što je zameshena izdaja, a on nije htio povući.

Assassins Creed 2 preuzimanje pomoći protagonista susresti se s mnogim istaknutim pojedincima iz vremena. Na primjer, Ezio upoznati sa sve četiri pripadnika Medici, gledajući Leonardo da Vinci i Niccolo Machiavelli, a među najgorim neprijateljima Man će se nitko drugi nego Francesco de 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia i druge, manje poznate osobe iz renesanse. Ezio će istražiti kanalima Venecije i upoznajte se sa svim osnovnim interesima vladajućih obitelji toga doba.

Pročitajte sve prednosti projekta mogu se pogledati na Assassins Creed 2 video trailer. Od video, možete vidjeti da je u novoj verziji igre će ne samo zadržati sve glavne značajke igre, omiljene igrače u prvom dijelu, ali i dodati potpuno nove funkcije koje će zasigurno svidjeti igračima. Na primjer, nove igre Assassins Creed 2 protagonist podariti sposobnosti zaroniti i plivati, a proces angažmana bit će pojačan priliku da zauzme oružje iz neprijateljske ruke.

Za početak igre, morat ćete preuzeti Assassin Creed 2 na vašem računalu. Projekt savršeno prenosi svu raskoš i šik opisan eru. Igranje u drugom dijelu hvaljenog projekta, možete osjetiti pravu slobodu. Dinamika igre vas neće ostaviti ravnodušnim - jedni se javljaju na putu karaktera, možete dobiti ove ili druge mogućnosti.

Ipak igrati Assassins Creed 2 besplatno, a ne biti u mogućnosti voziti s projektom morate steći. I uoči čeka stopu mladim ubojicama - vaš heroj naučiti sudjelovati u borbama i kretati ulicama tiho.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more