Oznake

Assassins Creed 3

Alternativna imena: Assassins Creed 3

Kao što ste mogli pogoditi, programeri legendarnog projektnog Assassin Creed na lovorikama ne koriste ostati. Kao što pokazuje novi dio - igra Assassins Creed 3. Glavna značajka projekta je da je sada stvorio posebno dizajniran najnovija motora Anvil Next. Razvoj novih motora ekipa pripremala za oslobađanje više od tri godine. Sve je dizajniran od nule, a sigurno svi rezultati napora se osjećao. Neusporediva animacija neće vas ostaviti ravnodušnima, a sada u trećem dijelu igre ćete biti zadovoljni s motion-capture tehnologiju i sve pogodnosti korištenjem umjetne inteligencije. Animacija u trećem dijelu Assassins Creed 3 PC tako realno da svi gameplay percipiraju sasvim drugačije. A ako se prisjetimo dinamičnu promjenu vremenskih uvjeta i doba, intrigira, zar ne?

Igra Assassin Creed 3 dugo i pažljivo razvijen i zato danas s pravom smatra jednim od najkvalitetniji i uspješna. Igra se odvija u 1775. U ovom trenutku, zajedno s glavnim likom, morate se vratiti u Ameriku. Lokalni kolonije su na rubu pobune. Vaš lik - ubojica po imenu Connor. On je obećao da će čuvati mir i slobodu ljudi, svim sredstvima. Za provedbu planova Connora, morate objaviti rat na svojim neprijateljima - ljudima iz ogromne stvarnom svijetu. Zajedno s Connorom morate prevladati duge rute kroz uskim ulicama grada i ogromnom bojnom polju. Na koji način ćete upoznati mnoge legendarne likove koji su uspjeli napisati svoje ime u američkoj povijesti, s kojim ste napravili lice neprijatelja.

Tako možete jednostavno početi igrati Assassin Creed 3, morat ćete kupiti pristupnih tipki. Doista, do danas pristup projektu je platio. Međutim, to ne zaustavi milijune igrača iz cijelog svijeta.

Sada Assassins Creed 3 igre je postao još opasniji, jer opasnost vreba posvuda. Dakle, što učiniti sa svojim junakom će koristiti bilo koju metodu za postizanje pobjede nad neprijateljima. Vi ste slobodni da zamišlja nacrte vojne strategije i planove, ili se upuštati u svim raspoloživim oružjem.

Za početak igre, morat ćete preuzeti Assassins Creed 3 klijenta i instalirati ga na vaše računalo. Vaš junak je razvio savršen grabežljivca instinkt, tako mirno i tiho uloviti plijen za njega lakše. Nakon kupnje pristup igrati sve sudionike u Assassin Creed 3 će moći besplatno koristiti širok arsenal oružja. Možete biti prva osoba koja primjenjuje taktiku tajni ratovanja.

To revolucije, od kojih smo govorili u povijesnim knjigama je radikalno drugačiji od vašeg osobnog revolucije za početak, gdje imate samo skinuti Assassin Creed 3. Realizam provedene u igri oduševljava i fascinira. Na brodu, na mirnoj ulici ili na bojnom polju - sve što možete osjetiti svoju osobnu prisutnost - tako stvarno izgleda pejzaže i znakova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more