Oznake

Assassins Creed 4: Black Flag

Alternativna imena: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - najatraktivniji igra po čak i entuzijast kritike modernosti. Sve specifikacije projekta poboljšala. Sada raspored će postati intenzivniji, realnije animacije, a zemljište je još više uzbudljivo i zanimljivo. Novi projekt će se realizirati u potpunosti otvoreni svijet u kojem će biti oko 50 glavnih lokacija. Sada će igrači biti na raspolaganju većih gradova i manjih sela možete posjetiti ruševine Maya, imaju pogled na plantažama šećera i posjetite džunglu, posjetite poznate luke i neistražene špilje.

Igra Assassin Creed 4 stavlja vas u dane piratstva. Sve igre se odvija 1715 u Karibima. Sada pirati - prave majstore, ne samo vode, ali i na terenu. Ti ljudi se promovira svoju politiku temelji na pohlepi i okrutnosti. U prizemlju, bezakonike. Ovaj dio igre temeljne naglaskom na putovanjima, gusarskih brodova, vode bitke. Assassin Creed 4 postavke na vašem računalu, možete birati između različitih tipova brodova. Odmah nakon ulaska u projekt na bilo koju stranu da će biti na raspolaganju za osobnu brod, pod nazivom Galka. Njih i vas će biti prvi put da igra Assassins Creed 4 PC, to, možete mijenjati i razvijati u skladu s vlastitim potrebama i zahtjevima.

Novi dio Assassin Creed će biti dostupna tri glavne velike gradove

1. Havana.

2. Kingston.

3. Nessau.

Tvoj lik će moći izabrati svoj tim. Velika prilika za igru ​​Assassins Creed 4 omogućuje korištenje poseban ronilačko zvono, što omogućuje detaljnu studiju morskog dna kako bi istražili olupine. Vaš brod će biti u stanju napasti druge brodove i plijen ih.

Kako se izjašnjavaju programerima, Assassin Creed 4 crna zastava - najkompletniji verzija igre. Glavni junak ovog projekta će biti odvažni Edward Kenva. To je mladi gusar kapetan koji je, preko svojih borbenih vještina i hrabrost je uspio steći poštovanje drugih mornara i gusara. Teško je povjerovati, ali čak i Crnobradog izrazio je poštovanje za mladog hrabrog čovjeka ... i povukao u drevni sukob koji je prijetio nestanak sve izgrađeno od strane gusara.

Za početak igre, morat ćete kupiti pristupnih tipki i preuzimanje Assassins Creed 4 na računalo. Svi sudionici projekta su puno novih misija i zadaća, da se prevladaju koji će biti zabavnije. Za razliku od prethodnih projekata, četvrti dio još uvijek nije prevedena na ruski, ali ta činjenica ne bi trebala osramotiti - upravljač je lako naučiti na intuitivnom nivou.

Jednom možete skinuti Assassin Creed 4, vidjet ćete koliko je kontrola igre poboljšati i olakšati. Na primjer, glavni lik može posjedovati krov nevidljivost kad on vjeruje da bi mogao biti u opasnosti, i samo ga se automatski isključuje kada opasnost je gotova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more