Oznake

Assassins Creed: Brotherhood

Alternativna imena: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Ubojica

Igrajte Assassin Creed Brazerhud fantastičnu multiplayer igru ​​francuske tvrtke Ubisoft Montreal, razvijenu u žanru Action-avanture. Vremensko razdoblje događaja je kraj XV početkom XVI. Stoljeća. Scene Italija. Pogled treće osobe. Potpuni prolaz traje 15 sati. Postoje i single-player i multiplayer modovi. Bit igre je izvršavanje brojnih misija, vrućih bitaka s različitim računalnim likovima i stvarnim protivnicima u lice drugim korisnicima. Na mjestima igre vodi se borba između plemenitog ubojice Ezia Auditora da Firenze i vitezova templara u Rimu. Vaši glavni protivnici bit će predstavnici klana Borgia. Priča se razvija u kronološkom okviru. Korisnici imaju priliku ponoviti misije priča. Zanimljiv trenutak prenošenja iz prošlosti u naše dane, a zatim povratka. Jednom u naše dane, susrest ćete glavnog lika ovog razdoblja - Desmonda Milesa, koji je našao način korištenja stroja Animus 2. 0 pročitati informacije o svojim precima i prenijeti u prošlost. Ali glavni lik povijesne linije je Ezio Auditor da Firenze. Osim toga, postoje mnogi likovi, među kojima su i legendarne osobe poput Leonarda da Vincija, Niccolò Machiavelli ili Caterina Sforza. Odlučivši se za preuzimanje AssassinsCreed: Bratstva, možete uroniti u atmosferu prošlih stoljeća i napraviti vrtoglavo putovanje koje će se pamtiti po živopisnim avanturama.

Recimo igra AssassinsCreed: Bratstvo je privuklo vašu pažnju i željeli biste znati više o tome. Budući da je ovaj projekt treća igra serije Assassin's Creed, bilo bi korisno razmotriti kako se ovaj proizvod razlikuje od prethodnih. Radnja igre nastavak je događaja izvorne verzije. Neke promjene pretrpjele su borbeni sustav. Sada su bitke dinamičnije, a agresivni napadi dobrodošliji od pokušaja sklapanja ugovora. Budući da je vaša politika često uvredljiva po prirodi, mudro je sudjelovati u zapošljavanju i obuci vojnika. Moći ćete smjestiti svoje ubojice po cijelom gradu i učinkovito se oduprijeti pritisku neprijatelja, među kojima su obični vojnici, časnici, dodžeri, švicarski stražari, strijelci, navijači, razbojnici, gangsteri, hermetisti i vukovi. Postoje promjene u arsenalu. Od sada AsassinsCreed: Bratstvo, oklop je još raznovrsniji. Igrač ima pravo koristiti sve vrste alata koji pomažu u postizanju njihovih ciljeva. Vaša improvizirana sredstva su otrovni pikado, padobrani, dvostruke skrivene oštrice, skrivene puške, napredni zrakoplovi, stacionarne puške i mnoge druge stvari. Važnu ulogu igraju posebne funkcije. Na primjer, možete uključiti viziju orao i vrlo brzo procijeniti situaciju na bojnom polju. AssassinsCreed: Videozapisi bratstva pri uključivanju pogleda na orla mijenja se na sljedeći način: neželjeni objekti spajaju se s pozadinom (više nisu trn u oku), neprijatelji su prikazani crvenom bojom, saveznici su plavi, dragocjenosti i skloništa označeni su bijelim, a ciljevi su žuti. Tako lako možete otkriti neprimjetne objekte i procijeniti taktičku situaciju.

Izvršavajući jedan za drugim posao, zarađujete igrajući novac i razvijate se. Sa svakim korakom postajete snažniji, bolje opremljeni i samopouzdaniji. Voljet ćete svestranost igranja. Usput, postoji još jedan argument zašto biste trebali skinuti igru ​​AssassinsCreed: Bratstvo. Odaberite stil igre i koristite način koji je više po ukusu, to je pravo svakog korisnika. Možete igrati sami ili isprobati modove za više igrača, koji su broj osam. To su traženi, složeni traženi, savezništvo, teški savez, ubojstvo, lov, pratnja, lov na škrinje. Ukratko, nemojte se dosađivati! Pridružite se i uvjerite se sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more