Oznake

Assassins Creed: Revelations

Alternativna imena: Assassins Creed: Revelations

Igra Assassins Creed: Revelations - posljednji dio serije igara koje govore o Ezio Auditore. Dok je još uvijek u drugom dijelu utakmice igrao pred nama i vruće mlada Ezio u Bratstvu protagonista je zrela i iskopali mudrost, u ovom projektu, on izgleda osjetno stari. Cilj ovog dijela igre - točke «i», pri čemu dobiti odgovore na sva najintimnijih pitanja. S tim ciljem i poslao Ezio u Carigrad, gdje je glavna priča razvija igru.

Assassins Creed: Revelations PC je višekorisnički projekt, pa osim uzbudljivu priču nudi mnoge nove prijatelje s istim oduševljen igračima poput sebe. Prema tradiciji, ovaj dio je ispravljen puno grešaka, uzbudljive igrača, i dodati mnogo inovacija koje poboljšavaju i učiniti igru ​​još zanimljivije.

Endpoint travel - Konstantinopol - grad u kojem ćete provesti veći dio vremena za igru ​​u Assassin Creed Revel. Ona je podijeljena u nekoliko glavnih područja:

Constantine.

Beyazid.

Imperial.

Galata.

Međutim, mali dio igre će vam pomoći da se vrati na drevnom selu - Kapadokije. To je legendarni područje poznat u cijelom svijetu po svojim nevjerojatnim stijenama samostana.

Za početak igre, morat ćete kupiti pristupnih tipki, preuzmite Assassins Creed: Revelations i instalirati igru ​​na računalu. U ovom novom projektu, kreatori su odlučili promijeniti koncept distribuciju nekoliko sporednih i strani gosti. Sada će biti izdana na igrače nasumično. Osim projekta Assassins Creed: Revelations je promijenjen, ili bolje rečeno nekoliko modernizirati sustav borbe. Tako, na primjer, su pojednostavljeni likovi provode kontranapade dodao krađe funkciju izravno tijekom bitke, mogućnost brzog ubijanja. Je malo izmijenjen i proširili asortiman sposobnosti karaktera.

Na temelju neke od izjava projekata, možemo zaključiti da je, nakon što uspijete Assassin Creed Revel preuzimanje, znat ćete da je jedan od najvažnijih igri osoba - Desmond, će biti u komi. A isto William, čiji je glas mogao čuti navijače projekta u uvodu u "nestanku" Leonardo će se boriti za svoj povratak u život. Također treba napomenuti da je pojava Desmond je doživjela neke promjene.

Promijenio maksimalno dozvoljenu razinu od ubojica, a sada na razini 15 igrača može dobiti titulu "master ubojice." Ovaj naslov daje nositelju brojne povlastice. Na primjer, ako je majstor ubojica je zapovjednik baze, tijekom napada neprijateljskih snaga ona dobiva imunitet.

Govoreći o ovom projektu može biti puno, no to je najbolje skinuti igru ​​Assassins Creed: Revelations i pobrinite se da sve njegove prednosti osobno. Vjerujte mi, igra je stvarno isplati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more