Oznake

Assault požara

Alternativna imena: Assault požara

Assault Fire online - besplatna multiplayer igra fantastičan vojnih predmeta, događaja koji se razvijaju u budućnosti. Projekt je izrađen od strane Tencent igre. Programeri su pokušali kako bi bili sigurni da su korisnici jednostavno glupo od nevjerojatne avanture. Igrači će biti prevezeni u 2018 i sudjelovati u ratu između dvije frakcije. Otpor i GSDU susret u grijanim borbama na Srednjem zapadu. To je u ovom području je razvoj povijesti. Zahvaljujući modernoj i kvalitetan grafički engine Unreal Engine 3, sve što se događa oko snima svoj realizma i dinamike. Za početak bit će vam dati dva lika, od kojih svaka pripada različitih frakcija. Tijekom vremena, možete kupiti za sebe i druge vojnike u odgovarajućem trgovini. Zajedno sa svojim junacima, možete doživjeti puno šokantne događaje, iskustva s neviđenim izljevima emocija i stvarno provesti svoje slobodno vrijeme najviše ugodan način!

Najobičniji registracija Assault Vatra će vas odvesti na šarene mjestima u igri. Gledajući okolo, možete se pridružiti u borbi, prvo odabiru moda koju smatrate najprikladnijim. Assault Vatra može igrati u takvim načinima što PvE (borba protiv računalnih botova i performansi tematska zadataka), PVP (epske bitke na velikom bojištu, koje bi mogle uključivati ​​nekoliko tisuća igrača istovremeno) i PVP-X (jedinstvene borbe pomoću različitih pravila i neočekivanog situacijama). Idemo uzeti bliži pogled, kakav likova pojavljuju u svim tim bitkama. Kao što je rečeno, oni su podijeljeni u dva tabora. GSDU otpor - vojni kontingent vojnika u svrhu obrane. Takve elita heroji poput Maxa, Jason i Ivana su sposobni za puno, oni su jednostavno prikovati bilo pobunu. Druga strana - otpor. Ovaj pobunjenici koji se ne slažu s pravilima mega-korporacija. Niz vjetar, Cartman i Dell su među najboljih boraca. Ljudi su se okupili sve snage da brani svoja prava i za napad na vladu za takve stvari u red. Čak oružja i tehnologije koje su ukradene. I što? Uostalom, što im je potrebno za opstanak i kako se borite protiv samovolje megakorporacijama. Oporba od ove dvije skupine - je nešto nečuveno!

Što se tiče razvoja heroje može reći da svi imaju mogućnost stjecanja i razvoja novih vještina. Što više znanja - one opipljive koristi tijekom iduće utakmice. Evo nekoliko primjera. Brza izmjena, regeneracija, Adrenalin, nevidljivosti, Magic ozdravljenja - to su samo neke od vještina dugog popisa mogućnosti. Trebali bi pratiti razvoj svojih likova da se nosi sa svim zadacima postavljenima pred igrate Assault Fire. Missy su sljedeće: dnevni zadataka, klan misija, misija ljestvici. Usput, kako bi se lakše nositi s predstojećim suđenjima, možete se pridružiti savezu. Suradnja sa saveznicima igrati igru ​​još zanimljivije Assault Fire!

I na kraju želio bih spomenuti o mjestima, gdje je sve gore. Igra svijet sastoji od niza karata koje će biti dostupne za vas naučiti kako napredujete kroz gameplay. Primorski gradić, USS, Plant 13, Quiet DOCK, željeznički kolodvor, kolodvor materijal, crna sanitarija, Teretnjak, ICE tvrđava Oluja Canyon, Horror Grad - svaki od njih ima svoje kartice strateške točke i priprema za niz iznenađenja. Nastavite sada igrati Assault Fire besplatno i nećete požaliti odluku. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more