Oznake

Asterix i prijatelji

Alternativna imena: Asterix i prijatelji

Igra Asterix i prijatelji - ovo je zabavna igra o fascinantnom putovanju od Asterix i njegovi prijatelji. Asterix i prijatelji online će vam dati puno pozitivnih dojmova svojih omiljenih igara je dao heroji ove priče.

Igra Asterix i prijatelji registracija ne predstavlja nikakvu poteškoću, naravno, ako ste vješti u engleskom jeziku. Za registraciju na internetu, trebat će vam:

1. Unesite službene stranice igre.

2. Ispunite glavnoj stranici potrebne informacije stranicama o sebi.

3. Napišite svoj e-mail adresu. Ovo polje je obavezno ispuniti.

4. Unesite posebnu lozinku za svoj račun.

5. Za potvrdu lozinke morate ponovno unijeti.

6. Zatim ispod vas će biti informirani o igri. Ako ste zainteresirani za nečim, stavi znak pored tih predmeta.

7. Zatim pritisnite gumb « Igrajte besplatno sada » .

Drugi način da se pridruže u ovoj igri - je da se registrirate putem Facebooka.

Igra Asterix i prijatelji je online igra, tako posebno snažni postavke osobnih računala za ovu igru ​​nisu potrebne. Za vas, najvažnija stvar - to je brinuti o high-speed internet.

Igra Asterix i prijatelji će biti stvaranje vlastite selo sa svojim kolegama Gali Asterix, Obelix, Dogmatiksu i drugih poznatih likova ono što žele.

U Asterix i prijatelji da ćete igrati protiv moćnog Rima.

U Asterix i prijatelji Online ćete biti u mogućnosti napraviti prijatelje, razgovarati s njima na forumu u vezi s različitim strategijama, galskog bogova i mnogim drugim stvarima.

Kod gradnje kuće vidjet ćete da postoje različite elemente, primjerice, u gradnju stambenih objekata morati mala mjesta, a za proizvodnju trebali koristiti samo velike utora.

U igri važnost resursa može brzo promijeniti, prvo ćete morati drvo, kamen, hranu, a zatim naglo će možda trebati i druge resurse.

Igra Asterix i prijatelji vam ponuditi čak lov. Vi ćete loviti divlju svinju na ukusan obrok.

Da bi saznali kako doći do željenog stranice trebate samo za pomicanje pokazivača iznad.

Od Gali ne vole spavati na otvorenom što će morati "čekati" graditi kuće za njih.

Neki Gali može biti vojna, i ako im sagraditi kuću, i izgraditi koplje ili drugo oružje, čak i oni mogu napasti Rimljane.

Borba Rimljane nije tako lako. One uhititi Vaše ozbiljan otpor. Nakon što su saznali da ne želite da ih slušaju, samo poslati legije na svom teritoriju. Morat ćete se naviknuti na Rimljani će se na području svog dvorišta, gdje će postaviti posebnu ophodnju.

Vi ćete imati jedinstvenu priliku trenirati svoje seljane, tako da oni postanu jači.

Asterix & ses Amis - to je računalna igra koja će vas podsjećati na djetinjstvo, i proveo neko vrijeme u potrazi za TV omiljeni crtić Asterix i Obelix.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more