Oznake

Astro Empires

Alternativna imena: Astro Empires

Igra Astro Empires je masivno multiplayer online igra, koja se razvila u žanr znanstvene fantastike. U ovoj igri, od vas će ići na izvanrednom i beskrajno prekrasnom prostoru.

Morate izgraditi svoj prostor točku, snažne Međuzvjezdanim, i razvijati različite tehnologije i stvoriti više saveza. I najvažnija stvar u igri je za vas čeka - Ovaj prostor bitke!

U igri Astro Empires registracije provodi prilično brzo i bili su kako slijedi:

1) morate dati adresu e-pošte i svoj nadimak.

2) Odredite lozinku i zemlju u kojoj živite.

Igrati Astro carstva će vam biti na bilo koji web preglednik u svemiru u realnom vremenu.

Morate trgovati s prijateljima i susjedima, obrana carstva, kao i rat i sudjelovati u epskim bitkama.

U Astro Empires browser igra igrati ćete biti upoznati sa sljedećim značajke igre:

1. Snažan jedinstveni svemir.

2. Izvrsna igrivost.

3. Masivni ratovi.

4. Vivid zajednica igrača.

5. Nagrade za misije.

6. Sposobnost igrati na bilo kojem pregledniku.

7. Mobilna verzija.

8. Besplatne igre.

9. Osim toga, igra klijent preuzimanje nije potrebno.

Vaša avantura u igri Astro Empires počinje sa bazi nalazi na planetu u neistraženo galaksiju. Biti velik car morate razvijati svoju bazu izgradnjom različitih struktura.

Budući da je riječ o ovoj igri, vaš stvarni izgradnja će trebati vremena za vas za dovršetak izgradnje. Kako bi se nosili izgradnju složene strukture, morat ćete naučiti nove tehnologije.

Igra ima puno nevjerojatna tehnologije za otkrivanje.

Igra Astro Empires Online - to ogromni svemir, sa stotinama tisuća planeta. Pomoći ćete skauta koji će vam pomoći upoznati druge igrače koji vam mogu pomoći u igri ili će te napasti.

Kada majstor izgradnju svoje baze, možete stvoriti flotu za rat kampanje povećati svoju dobit.

Bit će vam dati priliku da izgrade više vrsta brodova dovesti do idealnog flote: od horde malih jedinica div armada brodova.

Dobra ideja je prilika da se sprijateljiti s drugim igračima , pogotovo pridružiti ceh koji će štititi i pružiti opstanak u ovom čudesnom svemiru Astro Empires .

Savezi i politika prisutan igre Astro Empires .

Vi ćete sudjelovati u masi ratove u igri Astro Empires s tisućama igrača, i morate se boriti u nevjerojatne epske bitke.

Prijaviti se online igre Astro Carstvima besplatno i pozvati svoje prijatelje na igru ​​bio je puno zanimljivije, i što je najvažnije vaši prijatelji će biti tamo. Uronite u ovom prostoru s nevjerojatnih događaja, bitaka i druženja!

Sretno vam u svemirskim borbama u browser igra Astro Empires!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more