Oznake

Athanaton

Alternativna imena: Athanaton Immortal Warriors

Prije Athanaton online - svijet nevidljive bitke besmrtni ratnici! Nema sumnje: ovaj besplatni preglednik igre ne bi trebali ići izvan vaše pažnje.

Athanaton online igra ne zahtijeva za pokretanje ništa nepristupačnom: samo trebate imati internetsku vezu i modernog preglednika (Google Chrome verzija 5. 0, Firefox 6. 0, Opera 11. 10, itd. ), Podržava Flash Player verzije 10. 0 ili veći.

Pridružite nam se u igri Athanaton može iznenaditi one koji imaju račune u društvenim mrežama (Facebook, Facebook, Twitter, itd. ) Kao i oni će biti u mogućnosti ući u igru ​​izravno od njih. Ako ne pripadaju navedenim korisnicima mrežnih resursa, morate ispuniti samo dva polja:

1) Valjana e-mail;

2) Lozinka, koji je osmišljen kako bi zaštitili svoj račun za igru ​​od hakera. Stoga je poželjno da to nije bio previše jednostavan i sastojati od slova i brojki.

Sljedeća Athanaton online registracija od vas traži da pročitate i prihvatite Uvjete i odredbe. Također možete pretplatiti na primanje gaming vijesti (samo ostaviti ili poništite odgovarajući okvir). Klikom na "Pošalji", što će se dovršiti proces koji se naziva Registracija Athanaton.

Stvarno bi početi igrati igru ​​online Athanaton, morat će najprije odlučiti o poslužitelju (ako ne briga, zaustaviti na preporučeno), a onda se - kako bi otvorili stranicu - navesti svoje ime (naziv za priznanje na igru ​​resursa) . Odmah Athanaton online igra od vas traži da odaberete jednu od likova, učiti o kojoj možete detalja klikom na skupine vojnika stacioniranih ispred vas:

1) Conan - na čelu vojske Phoenix (odlična zaštita neumoljiva juriš +)

2) Witch Atelanta - Flame Konjica (brzina napad i čarobnu moć)

3) Kratos - Phalanx čekić (plus razoran napad čarobno jedinstvo)

4) Kolovoz - Zlato konjica (glavno oružje - strijele, ispunjava dušu)

5) Richard sam - konjičke sa samostrelima (blindirani nadoplatu)

6) Robin Hood - Soul Lovci (+ ostarjelu dušu boom pritisak na moral neprijatelja);

7) Beowulf - Snijeg Warriors (brzina + magija, spuštanje neprijateljski moral)

8) Orianthi - Strijelci sa štitom snijega (pojačana zaštita + "Kružni zasjede" Ispunjava prvim redovima neprijatelja u zbunjenost).

Za vlak tvoj heroj, morate igrati igru ​​online Athanaton dosta dugo vremena, tako da bolje se igra svaki dan naučiti kako započeti s treningom. Sve promjene u osobinama karaktera i postrojbi možete naći tako da odete na svoj profil. Usput, ovdje je funkcija, kao reinkarnacija junaka. Ona postaje dostupna na svojim postignućem razini 51. To ukazuje na mogućnost dobivanja vas natrag na igranje Athanaton isti junak, ali prva razina, samo je njegova vojska će biti puno jači, i osobne statistike - neće promijeniti.

Pratite sljedeće savjete, ako želite igrati Athanaton poredak je uspješno

Nadogradnja brojne zgrade. Saznajte kako ih poboljšati od početka, a ne kasnije, sigurno, žalim propustili trenutke.

Izvedite zadatak da igrate online Athanaton će dostaviti stalno. Za svaki uspješno završenih poslova, što se ne malu plaću za svoj razvoj.

Zaposliti što više heroja kao novim mogućnostima.

Na službenim stranicama igre ima odjeljak pomoći pod nazivom Guide, koji se mogu naći u bilo kojem trenutku ste zainteresirani za informacije o igri.

Jedan od posljednjih tip: ne propustite priliku da fab vrijeme! Pridružite se sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more