Oznake

Atlas pao

Alternativna imena:

Atlas Fallen je RPG igra koja će vas odvesti u čarobni svijet. Možete igrati na računalu ili prijenosnom računalu. 3D grafika, dobra, na razini najboljih modernih projekata. Glasovna gluma odrađena je profesionalno, glazba je dobro odabrana i odgovara atmosferi igre.

Glavni lik je uništen, ali je ponovno rođen iz praha kako bi spasio čovječanstvo. Razlog zašto su ljudi bili na rubu smrti je božanstvo koje je poludjelo. Bit će teško nositi se s tako jakim neprijateljem, a osim toga, neprijatelj ima mnogo pomagača.

Prije igranja Atlas Fallen na računalu, morate završiti obuku kako biste mogli učinkovito komunicirati s kontrolnim sučeljem. Bez toga početnicima može biti teško razumjeti.

Mnogi izazovi čekaju vas u igri:

  • Putujte kroz svijet mašte
  • Pronađite skrivena mjesta gdje bi se mogli pohraniti vrijedni artefakti
  • Lovite čudovišta koja je iznjedrio ludi bog
  • Rudnički materijali za stvaranje i poboljšanje oružja i oklopa
  • Naučite nove tehnike i čarolije koje će vam pomoći u borbi protiv brojnih neprijatelja
  • Pozovite svoje prijatelje u igru i zajedno izvršavajte zadatke

Stvari navedene na ovom popisu neće vam dopustiti da vam bude dosadno, samo instalirajte Atlas Fallen g2a

Ne žurite kroz priču što je brže moguće, inače ćete propustiti mnogo zanimljivih mjesta i lokacija, a možda se nećete moći nositi s moćnim šefovima. Napredujte postupno, istražujući svijet mašte, pronađite sve skriveno u pijesku i drugim misterioznim mjestima na karti. Osim toga, na taj ćete način postupno stjecati iskustvo u borbi s čudovištima koje susrećete tijekom svojih putovanja.

Nakon stjecanja iskustva, imat ćete priliku poboljšati svoje vještine i naučiti nove tehnike borbe. Samo vi možete odlučiti koje ćete parametre poboljšati; odaberite u skladu s odabranim stilom borbe. U igri Atlas Fallen, ključ uspjeha je transformirati svoj lik u savršenog ratnika koji odgovara vašem stilu igre.

Nemoguće je poraziti sve neprijatelje linearnim napadima, eksperimentom, napadom izdaleka ili brzim kretanjem oko neprijatelja.

Čak i ako ne uspijete prvi put, tijekom ponovljenih pokušaja sigurno ćete pronaći pravu taktiku.

Ne napuštajte bojno polje žurno. Od poraženih neprijatelja često možete pronaći rijetke i vrijedne resurse koji će vam biti korisni pri stvaranju novog, naprednijeg oružja ili poboljšanju opreme. Najmoćnije oružje može promijeniti oblik i dobiti karakteristike koje su vam potrebne.

Zaplet igre je zanimljiv, osjećajte se kao najveći junak svijeta bajki.

Krajolici koji se susreću na putu su fascinantni, možete im se dugo diviti.

Atlas Fallen ne zahtijeva stalnu vezu s internetom. Sve što trebate učiniti je preuzeti Atlas Fallen i možete krenuti u offline avanturu.

Atlas Fallen možete kupiti slijedeći poveznicu na ovoj stranici ili kupiti igru na web stranici programera. Pratite link, Atlas Fallen ključ za Steam sada se može prodati uz popust.

Počnite igrati odmah kako biste spasili stanovništvo svijeta u kojem se opasnost na svakom koraku susreće od smrti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more