Oznake

Vanguard Online

Alternativna imena: Avangard Online

Igrajte igru ​​Vanguard Prisutni će biti drago da gotovo svi ljubitelji sofisticirane online igre u žanru MMORPG. U igri Vanguard online lako će razumjeti čovjeka koji je po prvi puta sudjelovati u online bitkama. Ali masterovityh Bizon online igre, to ne impresionira, zbog svojih izuzetnih atmosferalija.

U našem brzom vremenu u korist igri također kaže da je Vanguard Online igra apsolutno ne zahtijeva dodatnu instalaciju igre klijenta. Sve što trebate za igranje je stabilna veza s internetom, interneta - i ne Vanguard online igru.

Vanguard Registracija neće vam uzeti puno vremena. Relevantan dio u igri stranica, unesite svoju e-mail adresu, spol, rasu i ime vašeg lika. Nakon upoznavanja s pravilima potvrdili svoj ugovor s njima. Pridružite nam se u igri Vanguard uspješno završena, a lako možete igrati igru ​​online Vanguard.

Prije početka igre, morate se odlučiti za jednu od frakcija u igri. Postoje samo dva - Kaos i red. Kaos jedinice u igri su istaknute crvene i ratnici Naručite - plava. Igranje za kaos snaga pod zapovjedništvom svojih vojnika premjestiti orci, goblini, crne vitezove i ostalu gamad fantazija. Odabir strani reda, što će ih suočiti uz pomoć vitezova, vilenjaka i patuljaka.

Vanguard Online igra je kontrolirati snagu vitezova, uz pomoć kojih morate hvatanje dvorce i dokazao svoju hrabrost u bitkama s drugim igračima na internetu. Više vremena online igre Vanguard ćete provesti u uzbudljivim taktičke bitke u stvarnom vremenu. Uhvaćena dvorac, možete i dalje razvijati i okrenuti u vlastitu rezidenciju s jarkom i obrambene kule.

Svaka jedinica u igri ima svoju usku specijalizaciju. Uvijek na vrijeme bori online, imajte na umu da je konjica će se nositi s bilo kojim stopala jedinicama osim kopljanika koji je doslovno izgrađene izdržati konjicu. Strijelci treba uvijek biti blizu gužva iza snažnije kolegama.

Nastavljajući igrati igru, to bi trebao poboljšati učinkovitost likova, pohađaju trening dvoranu. Dakle, igra će zadovoljiti navijače i crpnih znakova. Možete dobiti specijalizirani, proučavajući čarobnu mudrost pomoću rune. Ili naučiti trikove smanjiti broj oružja i oklopa. Ili postati stručnjak u opsadi gradova uz pomoć strojeva relevantne specijalizacije. Također napuniti svoje bogatstvo, pljačkanju neprijateljske karavane.

Unatoč prividnoj složenosti takvih igara kako bi naučili igrati Vanguard neće biti teško za početnike i žanru MMORPG. Igrači se brzo naviknuo na friendly sučelje u igri, a može dobiti više zanimljivih informacija u knjižnici Vanguard.

Obišao svijet igrajući Vanguard i nikada nije ni bila na online tržištu, to nije moguće, jer je važan dio igre. Za igrača, tržište je Vanguard burzama, gdje se tečaj postavljen od strane samih igrača. Također možete sudjelovati u ovoj online aukciji. Aukcija je sinoć tijekom kojeg se možete kladiti da će ubiti protivnika.

Ako ste umorni boriti da tako kažem "vanjski" Mir Vanguard online, trebali okušati u tamnicama. Oni su dizajnirani za grupu smrti i nakon prolaska isporučiti dobre zarade.

Avangard Online igra nije samo igra za jednu noć. Za razliku od drugih MMORPG svijetle dizajn i igri sučelje pruža iste živopisne emocije za vas i vaše prijatelje. Vanguard - online igra koja će konačno odgovoriti na skupinu prijatelja: "Tko na zemlji sve lukavi i jači i mudriji? . " Vanguard registracija će otkriti tko vam najbolje cjelini.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more