Oznake

Avatar generacije

Alternativna imena:

Avatar Generations MOBA RPG igra za mobilne uređaje. Grafika je ručno crtana, pred vama je poput animiranog filma. Likovi su glas posudili glumci, a glazba odgovara cjelokupnom stilu igre.

Kao i u drugim igrama ovog žanra, ključ uspjeha je tim u kojem svi sudionici međusobno nadopunjuju snage i kompenziraju slabosti.

Prije nego počnete igrati Avatar Generations, smislite ime za sebe, odaberite avatar i prođite kroz kratki tutorial tijekom kojeg ćete naučiti kako kontrolirati igru i dobiti prvih nekoliko boraca.

Sljedeće vas čeka još avantura:

  • Kompletna razina za razinom stjecanje iskustva i dobivanje fragmenata herojskih karata i opreme
  • Istražite nove vještine odabirom najkorisnijih talenata po vašem mišljenju u razvojnom stablu
  • Stvorite i nadogradite oružje i oklop za ratnike
  • Udružite se s drugim igračima i dovršite misije zajedno
  • Saznaj koji je tim jači u PvP Arena modu

Ovo su samo neki od zadataka koji čekaju igrače. Budući da se projekt stalno razvija, povremeno se pojavljuju novi načini igre. Kolekcija heroja se nadopunjuje, a ima još zanimljivijih lokacija na kojima vas čekaju avanture.

Programeri koji su kreirali igru bili su inspirirani istočnjačkom kulturom. Ovdje ćete vidjeti tipičnu odjeću, stilove zgrada i čuti istočnjačku glazbu.

Sve to donosi mir, ali ne treba se opuštati. Mnogi surovi istočnjački ratnici željni su poraziti vaš mali tim.

Ne bojte se eksperimentirati, postupno će vaša zbirka heroja postati prilično velika. Testirajte ih sve u borbi i odaberite najjači sastav momčadi.

Svi heroji podijeljeni su u nekoliko klasa, od uobičajenih do najrjeđih, epskih klasa. Čak i ako su vaši borci najjednostavnije klase, ne brinite, skupljanje više karata dat će vam priliku da ih poboljšate. Nadogradnja daje najveći porast svim karakteristikama i otvara nove talente. Ako ne želite sami eksperimentirati, pomoću pretraživanja na internetu možete lako pronaći najuspješnije opcije. Ali pokušati sami uvijek je zanimljivije, odjednom ste vi ti koji uspijevate sastaviti nepobjedivu skupinu ratnika.

Svakodnevnim ulaskom u igru i izvršavanjem dnevnih zadataka dobit ćete lijepe darove.

Tijekom velikih praznika bit će prilika za sudjelovanje u posebnim nagradnim igrama s tematskim nagradama. To mogu biti jednostavni ukrasi za promjenu izgleda ratnika ili vrijedni artefakti koje je u drugim prilikama vrlo teško nabaviti.

Trgovina unutar igre svakodnevno ažurira svoj asortiman. Tamo možete kupiti kartice heroja i druge korisne predmete. Kupnje se mogu izvršiti valutom u igri ili pravim novcem.

Prodaja u trgovini jedini je profit programera. Ako vam se igrica svidjela, potrošite mali iznos i na ovaj način izrazite svoju zahvalnost.

Možete besplatno preuzeti

Avatar Generations na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste brzo okupili tim najjačih ratnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more