Oznake

Avatari: Age of Chaos

Alternativna imena: Avatari, online igre avatari, doba kaosa

Do danas, Internet, postoje mnoge online igre koje bilježe igrač njegov unutarnji svijet, zemljište i samo igra atmosfera. No, nisu sve ove igre, igrači imaju slobodu djelovanja, što je u pokretu, te u vođenju bitke.

Želimo da vam igru ​​koja se ne uklapaju u standardne online igre ste ikad upoznao - je online igra "Avatar: Razdoblje kaosa." U ovoj igri likovi imaju potpunu slobodu kretanja u golemim prostranstvima svjetske avatara, planira bitku (slobodu izbora i djelovanja ritam koji će biti prisutan), a sama bitka odvija se u realnom vremenu i kontrolira igrač potpunosti.

I tako ukratko o igri ...

U online igri "Avatar: Era of Chaos" Postoji sedam glumiti utrke: čovjek, vilenjak, patuljak, ORC, demon, Trolovi i Danu. Svaki od ovih utrka na svoj jedinstven i besprijekorna. Većina generalizirati utrka - čovjek koji može biti ratnik i mag. Ostale rase su više skloni određene vrste znakova raskachek tako dan utrke više odgovara mračnim čarobnjacima i Elf strijelac. Prilikom registracije u igri, korisnik može odabrati bilo koji od postojećih utrka, a ako je teško u odabiru, uvijek se možete obratiti u odjeljku pomoći, ili alternativno birati svaku utrku i pokušati igrati s karakterom može biti izbrisani dok ne dođete do razine 11.

Nakon registracije lik dobiva na središnjem trgu i velikog komarca je test borba, koja pokazuje mogućnost karaktera. Ova borba ne treba se bojati, a poželjno je da slijedite upute koje poskočiti na zaslonu i na chatu. Nakon borbe, možete istraživati ​​sam grad, to će vam pomoći potraga lik Elika, koje će dati jednostavne zadatke za koje ćete dobiti bonuse u obliku iskustva i srebra (oni mogu biti aktivirani u ruksak karaktera tako da kliknete na "korištenje"). Sam grad ima četiri okruga: Županija Guild, središnji gradski trg, stambena površina i groblja. U svakom od područja je struktura u kojoj bi se posao dobiti iskustvo i srebra, kao i vraćanje zdravlja i kupiti odjeću i oružje. U središnjem trgu je Arena, gdje možete provjeriti snagu svog karaktera u borbi, kao i hram liječenju i gdje možete uzeti religiju koja daje bonus za zdravlje i mane.

Nakon radi sve poslove koje daje lik Elika lako dosegnuti razinu 8 (za to treba vremena manje od sat vremena, osim za jedan posao.) Onda možete otići u dućan i dotjerati svoj lik šetnje u zemlji i obavljati više složenih zadataka. Pri odabiru nakupljanje imate priliku da ratnik, mag, strijelac ili djeteline. Za svaku od tih vrsta znakova uvjetom svoje oružje - za vojnike mačevima, sjekirama, klubovima, bačve za mages, strijelce za lukovima i samostrela, a za Clover - djeteline. Čarobnjaci zauzvrat može se podijeliti u četiri vrste: tamno, svjetlo, uma i stihiyschiki također može biti kombinacija nekoliko magije u jednom liku.

U početnim razinama dostupne svjetlosnih znakova zadaci koji pomažu istražiti sitemu bojnom kartu, i druge suptilnosti igri. Veća razina karakter - Teže stayut zadatke i igra postaje sve zanimljivija u skladu s tim. Svaki igrač može pronaći svoje mjesto u igri - neki razviju likove za PvP bitke i napada sve što se miče, drugi za PvE bitkama i mirne šetnje u prirodi prikupljanju sredstava i mrda robota.

Kada su došli do razine 51 lik ima priliku ići kroz ritual reinkarnaciju i dobiti najviši oblik (poboljšanom utrke): Vampire Golem, lud, Giant, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (ovisno o karakteru utrke) . Viši oblici daju svoje komplementarne sposobnosti i otkrijte svijet avatara znakova s ​​novom, više zanimljivih strani.

Dakle, tko je odlučio testirati svoje sposobnosti - provjeru u online igri i uronite u svijet avatara!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more