Oznake

Banana Wars

Alternativna imena: Banana Wars

Banana Wars (Banana Wars online) - zabava online igre u stilu "voynushki."

Ako želite postati diktator banana republike, Banana rata online igre - za tebe! Možete dovesti odvažnu bandu plaćenika i razbojnika sudjelovati u uzbudljive borbe i uzbudljivih misija i raznim turnirima.

Ovaj online igra Banana ratovi ne zahtijeva pred instalaciju, možete ga igrati na bilo kojem računalu, gdje imate pristup Internetu. To ne zauzima puno prostora, tako da je igra Banana Wars možete igrati i na sporiji strojeva. Početi igrati, trebate samo registrirati u igri Banana ratova.

Pridružite banana Wars je kako slijedi: na igri stranica, pod registracije unesite svoje korisničko ime (nadimak) - naziv kojim ćete se zove na igru, odaberite svoj spol. Zatim unesite E-Mail (e-mail adresa na koju će dobiti potvrdu o registraciji), odaberite naziv zemlje u kojoj živite, unesite lozinku dva puta i kliknite na "Sign Up". Sada možete početi igrati igru ​​online banana Wars.

Na početku igre možete dobiti vaše ruke na četu plaćenika i da će morati proći kroz "School of Young diktator" - to jest, izvesti nekoliko jednostavnih zadataka koji će vam pomoći da započnete u igri.

Da bi se utvrdilo tko je od igrača hladnije, što će morati sudjelovati na turnirima.

Sljedeća utakmica - trebate dobar nadopuniti postojeću momčad i otići u bitku sa skupinom drugih igrača i dobiti pobjedu, novac i nešto korisno. Novac može biti potrošen za povećanje jedinicu za napajanje, stjecanje novih jedinica (tj. zaposliti nove regrute za kupnju novih vozila (džipove, spremnici)), nadopuniti svoje gadgete - to su elementi koji će obogatiti borbenih sposobnosti jedinice, (možda neće biti više od tri po RUS). Zatim, nakon što tehniku ​​i izliječiti borce opet se pridruže borbi i igrati na bananama ratova.

Postoji jedan lik - Banana Wars online igra ne daje za igrača kako bi se utjecalo na tijek bitke, tako da usmjerite svoju momčad u borbu, te da će vaše sudjelovanje završi, vaše jedinice učiniti bitku s neprijateljskim jedinicama. Dakle, u ovoj igri osvojiti onaj tko je bolje pripremljen, brži i jači poboljšala svoje borbene postrojbe, kao i onih koji su studirali neprijateljske vojske.

Igra prati pobjeda i gubitaka i zarađivati ​​ugled, možete premjestiti na sljedeću razinu. Za prelazak na svakoj novoj razini ćete opet biti zamoljeni da obavljaju razne zanimljive zadatke. To može potrajati nekoliko pokušaja da ih izvršavati. Ali svaka razina povećava svoje mogućnosti i bliže glavnom cilju.

Sa svakom novom razinom povećava borbene sposobnosti vašeg tima, tu su nove vrste jedinica s poboljšanim performansama, povećanje njihova broja.

Banana Wars online igra u kojoj bitke na različitim razinama razlikuju po tome koliko borci će sudjelovati u ovoj borbi i koliko puta se sjahati svoje momčadi na bojnom polju. Na primjer, na prvoj razini, jedinice se sastoji od 5 jedinica, a oni mogu slijetati na bojnom polju samo jednom, a na gornjim razinama, deseci jedinica, a možete ih spadati nekoliko puta. Usput, slabe i jake momčadi u igri ne sijeku, tj. protiv vašeg tima će uvijek stajati uz vaš protivnik snaga.

Možete igrati online banana Wars i uživati ​​ugodan oku grafike, smiješni stil igre, puno zanimljivih i uzbudljivih radnih turnirima.

Ako želite zabaviti slobodnog vremena, onda je ovo igra za vas! Jednostavno, intuitivno upravljanje igre, prilika igrati na bilo kojem računalu s pristupom internetu (zahtijeva samo jednokratni registracijskih banana Wars, koji traje samo nekoliko minuta), omogućuju vam da igraju, i komunicirati s drugim igračima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more