Oznake

Banana kralj

Alternativna imena: Bananaking

Banana kralj online - ekskluzivni besplatni online igra koja zahtijeva samo preglednik. Banana kralj online igre je izvorni svijet nastanjuju vlasnici plantaža, koje se uzgaja popularna u cijelom svijetu i vrlo ukusan proizvod - banane. Da bi im se pridružiti i započeti ovaj fascinantan rad na vlastitom terenu, trebate samo registrirati online Banana King.

Pridružite nam se u igri Banana kralj ne zahtijeva nikakve obveze, samo trebate upisati sljedeće podatke: ime i prezime lika, lozinke, e-mail adresu, screen name od prijatelja koji vas je pozvao u igru ​​(naravno, ako ne dođe, i kao prijatelj dostupan). Onda se slažete s pravilima igre i pritisnite gumb Registracija novog računa. Nakon tih koraka, možete dobiti na stranici statusa igra lik. Na ovoj stranici možete pročitati informacije o vašoj igri karaktera.

I ovdje je link za zapošljavanje. Referentni zapošljavanje pomoć pronaći u prostranstvu interneta i novih vlasnika plantaže zaposliti ih da rade. Ako je vaš poziv registrira novi igrač, novac i banane su smiješ nagraditi. Ne ignorirajte ovu priliku. Doista, za svakog novog korisnika ne samo da može dobiti jednokratni bonus, ali biti od koristi u budućnosti. Kada igrač dosegne treću razinu, imate pravo na 50 dolara, a 1 iskustva točke. Igrajte igru ​​online Banana King je lakše ako se vaši prijatelji pozvati puno.

Dakle, gdje početi i što biste trebali obratiti pozornost na? Pridružite Banana Kralj prošlo i što je dobio u posjed jednog polja i sadnica, što bi trebalo biti dovoljno za dvije osobe. Ne gubite ni minute! Sijati svoje polje i očekivati ​​za žetvu. Slike koje vidite na plantaži, uvijek vas zadržati do datuma o kojem stadiju zrenja banane su, ili mogu biti, polje je prazno i ​​spremna za sjetvu. Osim dnu je brojač koji pokazuje koliko je vremena ostalo do trenutka kada će biti moguće za žetvu. Okupljanje zrele plodove, možete ići na tržište. Ali ne srljati natrag žuri prodati svoju robu. Imajte na umu da se cijene mijenjati. Dakle, bolje je da slijedite ove vibracije odabrati najviše pogodni trenutak za prodaju. Međutim, sve je točno vaš profit nije uvijek ista. Vytorg ovisi o količini prodanih banane, a žetva je drugačiji.

Prikupljena sredstva od prodaje novca, kao i one koje se dodjeljuju za pozvanih igrača mogu provesti na različite načine. Prvo, nasada zahtijeva ulaganja. Stalno je potrebno kupiti sadnice za sljedeću sjetvu. Oni se mogu kupiti na istom tržištu. Obrada jedno polje je potrebno 36 sadnica. Kad dođu do 2. stupnja, dobivate pristup kupiti drugo polje. Proširite svoj posjed, onda će biti više vjerojatno da će postati pravi banana kralj. Drugo, novac može angažirati agente i špijune. Uz njihovu pomoć, lako je sabotaža. Oni mogu biti poslani na teritoriju natjecanja za istraživanja ili ih čak i naručiti ukrasti drugu bananu i dolara. No, ne zaboravite da niste sami, a postoji opasnost inteligentna pljačka svoje plantaže. Dakle, uz pomoć isti novac, brinuti o pouzdanu zaštitu svojih polja. Treće, novac će biti korisno za proučavanje i poboljšati performanse karaktera.

Deal za ono obilježja moraju slijediti prije nego što počnete igrati Banana King. Budući da to utječe na uspjeh svoje igre. Online igra Banana kralj uključuje pojmove kao vremena rastu, berbe banana, prodaje banana zaštite nasada, napada na plantaži i iskustva. Poboljšanje vremenskih odgovor stope, što će postići smanjenje čekanja usjeva. Vintage banane - je iznos ubranog voća. Prodaja banane izravno utjecati na tržišne cijene. Zaštita nasada - karakteristične su odgovorni za kvalitetu stražara i njihove cijene najma. Napad na plantaži igra ulogu u ishodu misije začetih napada i odrediti potrebnu količinu za zapošljavanje agenata. Iskustvo, koje će steći Holdinga predstavu Banana King, će se premjestiti na novu razinu.

Banana kralj online igre vam nudi još jednu zabavu. Ukoliko ste već nosile s potrebnom radu, ne sjediti lijeno. Zašto dosadi ako se ide na lov na blago? To je ne samo zanimljiva, ali i koristan. Postoji šansa pronaći vrijedne blago. Vi svibanj naići sadnica, banane, novac, pa čak gusarsko blago.

Ne propustite i mogućnost da komuniciraju putem poruka s drugim igračima. Tako ćete biti svjesni različitih vijesti i možda upozoreni planirane sabotaže.

Igra ima popis od najboljih igrača. Raise your rating, možete koristiti bodove. To zahtijeva pratiti količinu svojih banana. Ako ste uspjeli postati prvi na popisu, onda je pravi banana kralj! Potrudite se ostaviti konkurenciju iza sebe, vjerujem da je to u vašoj moći!

Igrajte igru ​​online Banana King se možete s plaćenog računa. Njegova kupnja će vam pomoći da biste dobili osloboditi od in-game oglašavanja, pružiti priliku za upload avatara za karakter bi dobili kredit u dolarima za svaku novu razinu. Igra se sijati na području 6 puta dnevno. Platio račun vam omogućuje da to učinite 8 puta. Mislim da bi trebali razmisliti o isplativosti njegove kupnje. Međutim, stvar je štedljiv, a svaki od njih učiniti baš kao što želite. Mi možemo savjetovati, ali sigurno ne na silu nešto raditi!

Pokušajte igrati ovu zarazna igra i sebe cijeniti svoje zasluge. Razočaranje vam ne prijete točno! Možemo samo poželjeti da se sreća nasmiješila u svim vašim nastojanjima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more