Oznake

Barkhan

Alternativna imena:

Barkhan je strateška igra koja će vam se sigurno učiniti poznatom ako ste ikada igrali poznatu Dune. Grafika u klasičnom stilu, ali dobro nacrtana i izgleda prilično atraktivno. Tjera te da se prisjetiš starih dana. Glasovna gluma i glazba također su slični igrama iz Dune ere.

Iako je igra dizajnirana da izazove nostalgiju među igračima koji poznaju Dune, onima koji nisu imali priliku igrati klasičnu verziju također će biti zanimljivo igrati.

U ovoj igri ćete:

  • Gradite od temelja i upravljajte svojom bazom
  • Stvorite vojsku spremnu za borbu i vodite trupe tijekom bitaka
  • Dobijte resurse dok se branite od agresivne faune planeta
  • Obavljanje zadataka potrebnih za dovršetak misija

Prije nego počnete igrati Barkhan, odlučite koji vam od tri klana koji se natječu za svjetsku dominaciju najviše odgovara.

  1. Moćni klan ima na raspolaganju najmoćnija vozila opremljena jakim oklopom
  2. Will Clan ima najbržu vojsku naoružanu iznimno preciznim oružjem
  3. Trickster Clan se oslanja na najnovija eksperimentalna dostignuća, borbene dronove, plazma oružje i jake letjelice

Odaberite koji je od klanova bliži vašem stilu igre ili možete naizmjenično proći kroz kampanju sa svima njima nakon što naučite tri različite priče.

Uspjeh u igri uvelike ovisi o tome koliko uspješno možete upravljati vađenjem najskupljeg resursa, rijetkog minerala koji će vam donijeti bogatstvo koje vam je potrebno za održavanje jake vojske.

Tijekom igre morat ćete osvajati teritorije, držati ih i nadzirati obranu svoje baze. Što više resursa dobijete, neprijatelj će vam ih više htjeti oduzeti.

Igra ima zaplet koji se sastoji od niza misija tijekom kojih ćete dobivati različite zadatke, čija će složenost postajati sve veća i veća.

Osim neprijateljskih klanova, suprotstavit će vam se i neprijateljski nastrojena fauna planete na kojoj nije nimalo lako preživjeti. Najopasniji predstavnici ove faune su pješčane zmije, koje lako mogu uništiti čak i tešku opremu. Iako je moguće ubiti ove ogromne gmazove, to je nevjerojatno teško učiniti, pa je bolje dati sve od sebe kako bi izbjegli njihove napade.

Ogromne pustinje planeta kriju mnoge tajne. Preuzimanjem nekih od njih možete steći značajnu prednost nad suparničkim klanovima. Istraživanje okolnih područja, iako opasno, mora se učiniti ako želite uspjeti.

Projekt razvija mali tim, tako da razvoj ne ide prebrzo, ali igra je već vrijedna pažnje. Igranje je zanimljivo, zarazno i vrijeme prolazi kroz igru.

Igra je trenutno u ranom pristupu, ali gotovo da nema većih grešaka i priča je jako dobra.

Do trenutka izlaska stvari će vjerojatno postati još bolje.

Barkhan besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj stranici.

Instalirajte igru sada i uživajte u klasičnoj strateškoj igri u stvarnom vremenu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more