Oznake

Barn Yarn

Alternativna imena:

Barn Yarn je igra koja kombinira dva žanra, simulator farme i skrivene predmete. Što se dogodilo kao rezultat, možete igrati koristeći računalo. Grafika je klasičnog stila, crtana, djeluje jednostavno, ali izgleda vrlo lijepo. Odradili su dobar posao s glasovnom glumom i odabirom glazbe. Svim likovima glasove posuđuju glumci, a glazba je odabrana tako da se može slušati dugo bez prekida.

Projekt izdavača koji se jako dobro pokazao i to se osjeti, iako se na prvi pogled može činiti da je ovo indie igra.

Žanr je prilično neobičan s jedne strane, pred vama je klasična farma s uobičajenim zadacima.

  • Uzgajajte povrće i voće na poljima i travnjacima oko svog doma
  • Uredite kuću i opremite je novim namještajem
  • Udomljavanje i briga o životinjama
  • Graditi proizvodne zgrade i staje za skladištenje proizvoda
  • Trgovačka roba proizvedena na farmi

Baš kao na normalnoj seoskoj farmi, ali neke od aktivnosti zahtijevat će od vas rješavanje zagonetki skrivenih predmeta.

Na primjer, morat ćete očistiti kuću od starog smeća u doslovnom smislu. Uklonite smeće i razvrstajte stvari. Prodaja onoga što vam ne treba donijet će vam novac koji možete iskoristiti za izgradnju svoje farme.

Što dulje igrate i što više napredujete u igri, to će zagonetke postajati teže. Morate tražiti više od 3000 objekata različitih oblika i veličina, dok igrate u jednom od 6 dostupnih načina. Tijekom pretrage dobit ćete nevjerojatne predmete interijera kojih u igri ima više od 60, a dolaze u tri različita stila. Odaberite što vam se najviše sviđa.

Heroji igre s kojima ste vjerojatno upoznati ako ste već igrali Plarix proizvode. Stari prijatelji to ne mogu bez vaše pomoći. Pretvorite napuštenu staju u udobnu i toplu seosku kuću koja će pod svojim krovom utočiti i ljude i životinje.

Igranje Barn Yarna zanimat će prvenstveno one koji su upoznati s projektima ovog izdavača, ali kako je ovo posebna priča, može biti zanimljiva svim igračima. Zahvaljujući jednostavnom treningu, čak i početnik može razumjeti mehaniku igre i kontrole.

Programera pokušalo je diverzificirati ono što se događa. Provedena je ne samo promjena doba dana, već i godišnjih doba. To vam omogućuje promjenu područja aktivnosti ovisno o sezoni i neće vam dopustiti da vam bude dosadno.

Tijekom praznika morat ćete se pripremiti za slavlje. U takvim danima možete dobiti neobične elemente dekora.

Osim potrage za predmetima, čeka vas još mnogo mini igrica, što ćete točno saznati kada zaigrate Barn Yarn.

U igrici vaš je zadatak ostvariti Joeov san, on sanja o najboljoj farmi u okolici. Prije nego što se to dogodi, morat ćete naporno raditi zajedno i ispravno planirati na što ćete uopće potrošiti zarađeni novac.

Možete besplatno preuzeti

Barn Yarn na PC klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru odmah i sagradite farmu poznatu u cijeloj regiji u društvu veselih pomoćnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more