Oznake

Bastards of Hell

Alternativna imena: Bastards of Hell

Bastards Of Hell igra koja je besplatna browser igra.

Zato trebate mrežom Internetu. Preostale postavke računala nisu osobito važno, kao što je to browser igra.

U gadovi pakla online, morate se držati zajedno i da bi trebao biti spreman ostati na djelu biciklist ganglands.

Ostavite iza svih problema prije nego što počnete igrati ovu igru.

Igra Bastards pakla pa morate zaraditi poštovanje i strah u srca neprijatelja i da će vas odvesti do ove pobjede.

U Bastards Of Hell registracije se ne razlikuje od bilo kojeg drugog registracije računalne igre. Za registraciju online, trebat će vam:

1. Prijavite se igre gadovi pakla.

2. Izaberite iz broja poslužitelja jedne na kojoj želite igrati.

3. Upiši svoje korisničko ime, po mogućnosti u latiničnom pismu.

4. Stvaranje lozinke i unesite ga.

5. Napišite svoj e-mail adresu.

6. Ako vam je potrebno da biste dobili informacije o igri i da se slažete sa svim pravilima, koja opisuje igru, morate staviti kvačicu u odgovarajućim stanicama.

Igrajte Bastards pakla što će biti vođa njegove bande. Morat ćete se boriti protiv svojih neprijatelja. Vi ćete biti u mogućnosti da preuzme potpunu vlast nad podzemljem Amerike. Osim toga, možete sudjelovati u trgovini drogom.

Bastards of Hell ćete početi igrati iz New Yorka. Tijekom vremena, možete otključati drugi grad poput Los Angelesu, Seattleu, Chicagu, Austinu i Miamiju, kao i drugima.

Na početku igre Bastards Of Hell Online, tu je napušteno skladište koje je služio. To skladište tijekom vremena može se pretvoriti u bilo koju drugu točku, kao što su vrste barova, tattoo salona, ​​bordelima, striptiz klubovima, noćni klub, boksački ring, klub kuće, tvornice lijekova, casino ili radionice. To sve ovisi o tome što želite učiniti u igri.

Igra Bastards of Hell Online, možete vidjeti sve elemente kaznenog svijeta u najvećoj. Osim toga, možete dobiti različite vrste automobila, kamiona, privatnih zrakoplova i helikoptera, no trebat će povećati njihov status povećanjem banda odmetnika bajkere podići status lidera.

Također možete zaposliti nekoga tko će prodavati drogu na vaše ime, kada nećete biti u igri u bilo koje vrijeme.

Općenito, većina igre je zaraditi poštovanje za svoj lik. Ako ste dobili visoku ocjenu, što će biti uz policijsku zaštitu, racija i nove mogućnosti za grad kako bi dobili najbolje načine prijevoza koji postoje u igri Bastards of Hell Online.

Igra Bastards of Hell će vas uvesti u svijet bicikliste i sve ih njihovi životni uvjeti. Možete naučiti da sve nije tako jednostavno. Oni ne mogu vjerovati nikome, jer čak i partneri mogu biti prevare.

Ako ste zainteresirani za ovu igru, onda ne gubi vrijeme i registrirajte igru ​​i saznati o tome puno više, jer se ne može odmah otkriti sve karte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more