Oznake

Batman Arkham Vitez

Alternativna imena: Batman: Arkham Vitez

igra Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Vitez ): završni dio čovjeka - šišmiša.

Single - player igra Batman Arkham Knight ( Akcija ) završi ciklus igračaka o čovjeku -šišmišu iz Arkham. Pitanje je u početku planirano sredinom listopada 2014. Međutim, tim igra kreatora sa rocksteady Studios Studios Iron Galaxy (PC) s izdavača Warner Bros Zabava Interaktivna trpio ovo značajan događaj za 23. 06. U 2015. godini, a potom ponovno izdavanje 28. listopada je, kako je izmijenjena i revidirana.

U svjetlu superheroja.

Nedugo uspavati trajao u Gotham nakon smrti Jokera. Postavite glavnu negativca ne može ostati prazno zauvijek, i to traje strašilo, kafić pomoću novog toksin koji uzrokuje da ljudi dolaze u bijes. Situacija se zagrijava, a to je vrijeme za evakuaciju grada. Samo započela intervencija Batman može zaustaviti kaos.

Da bi istražili svaki kutak Gotham tajnom zadatku, morate preuzeti Batman Arkham Vitez. Uz heroje i anti- heroja razviti još jednu priču, prepuna spletki i avanture.

Ovo nije cijeli popis sudionika u priči, ali čak i on pruža uvid u sadržajnom priču. A kako bi se građani bivše Batman naslona, programeri su proširili raspon svojih mogućnosti. Na primjer, on može birati između brojnih odijela, i postaje nevidljiva za vrijeme, uništavanje kao što je to pet neprijatelja.

Ali što je najvažnije, to je Batmobile, koji je postao još bolji. Batman ga možete nazvati u bilo koje vrijeme. Ovaj prijevoz ne prodire metke i on ovnova sve prepreke: drveće, ograde, barikade, krhotine, ili ići yuloy & ndash; zavertitsya na mjestu, dok zalivši neprijateljske rakete. Ovo je pravi tvrđava i učinkovito sredstvo prijevoza, što je jednostavnije za navigaciju grad, pa čak i riješiti zagonetke. A kad Batmobile nije potrebno, možete ga napustiti i otići pješice.

Sustav borbe u Batman Arkham Viteza na PC & ndash; ponos programere. Batman rješava neke probleme sama, ali za ozbiljnu misiju on treba pomagače, a to je u kombinaciji sa Saveznicima, a potom su zajedno poslali dvostruki udarac protiv neprijatelja. Savjet koji osposobljeni likovima Batman Arkham City, autori su posudili u borilačkim sportovima filmova, tako da oni izgledaju vrlo realno.

  • OS: 64 bita; Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^^8 Procesor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD sušilo za kosu i X4 965, 3.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more