Oznake

Bitka zore

Alternativna imena: Bitka zore

Igre BattleDawn - je igra bazirana na javne politike i obrtništva. Vaš cilj - da bi na kraju postao najmoćniji vođa ili postati dio najveće i saveza. Morate se naučiti koristiti diplomaciju, vojne resurse kako bi opravdali svoju želju za apsolutnom moći u BattleDawn online . Uskoro ćete otkriti da je veličina može se postići samo kroz timski rad. Mogu li igrati igre BattleDawn i postao vrhovni vladar?

Prije igranja BattleDawn , provjerite je li vaše računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB.

Pridružite nam se u igri BattleDawn ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju "Start Game", zatim "novi igrač";

2. Odaberite miru: Mars, Earth ili Fantasy, a BattleDawn registracija je dovršena.

Na prvi pogled, ova igra je sličan MMORTS . Ova igra je turn-based strategija. Možete raditi što god želiš sa svojim jedinicama strukture kada želite, ali da bi za vas da smo napredovali u BattleDawn online , neophodno je da se krene naprijed. Ovaj sustav vam daje prostor za manevriranje prilikom postavljanja bazu obranu i protunapad.

Možete BattleDawn igraju i stavite jednu glavnu utvrdu, a zatim izgraditi manju utvrdu oko za modernizaciju i prijevoza. Gates se također može koristiti za stvaranje stvari kao što su silaže i radarskih kulama. Svaki od tih struktura BattleDawn online daje svoje jedinstvene sposobnosti i strateške prednosti. Igrači se mogu nadograditi i izgraditi veću i bolju strukturu kako bi podržao svoj glavni grad. Ove strukture BattleDawn online može li pružiti stvari od zlata, i vas dovesti do poboljšanja energije. Svaka struktura je potrebno izgraditi snažnu vojsku.

Ako imate bazu u BattleDawn online , onda je dobro da bude jači i moćniji neprijatelj. Što se tiče jedinice dostupne za gradilište igri BattleDawn se može pohvaliti da ima ukupno 27 jedinica na raspolaganju za upotrebu. U igri ste u stanju stvoriti vojnik, automobil ili bilo koju drugu vozilo. Postoje 27 moguće kombinacije oružja i sposobnosti u igri BattleDawn .

Igre BattleDawn ne daju raznolikost raspoloživih snaga u igri. Strategija nedostaje zanimljivih jedinica, koja je zapravo napredovati iz drugih igara. Da, možete izgraditi raketnih silosa i koristiti ih kao oružje vlasti u BattleDawn online , ali bilo bi lijepo vidjeti malo više raznolikosti u najčešćih jedinica. Igra je dobro izbalansiran, sustav daje player malo vremena da se pripreme za napad. Drugi važan aspekt igre BattleDawn je špijun. Spy je vrlo važno, nakon što je dobio sredstva i strukture stvoriti nešto. Spy je u stanju prodrijeti u neprijateljske baze i odrediti što zaštita oni mogli imati na raspolaganju u igri BattleDawn . To vam omogućuje stvaranje učinkovite radnu skupinu koja se lako može uništiti neprijatelja, tj. k on neće biti spreman.

Općenito, igra BattleDawn - je casual igre. To nema dovoljno komada opreme i stvarno vrijeme provedeno u igri. To daje igrač BattleDawn online umjerena količina postavki uređaja (popis igrača igra jedinica), kao i strukturne nadogradnje za svoj grad i glavnih ispostavama. Nažalost, igra BattleDawn neće vam ponuditi mnogo u vizualni aspekt stvari. Ova igra je pogodan za igrače sa slobodnim vremenom i oštrog uma da stvori strategije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more