Oznake

Battlefield: Bad Company 2

Alternativna imena: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Igre Battlefield : Bad Tvrtka 2 - prva osoba pucač, koji je deveta igra u seriji Battlefield . Nije to ništa što je p ryamoy Nastavak to objavljeno u 2008 " [ _20_] Battlefield: Bad Company ». Izdavač projekta - Electronic Arts . I radio je na razvoju djece EA Digital Illusions CE . Značajke koje privlače mnoge korisnike visoke kvalitete grafike, motor Frostbite zaslužna za uništavanje okoliša, raznih načina igre, zanimljiva fabula, bitke i sposobnost da primijene taktiku. Treba se samo download Battlefield : Bad Tvrtka 2 kao odmah prevezena u Teritorij neprijateljstava. Vi ćete sudjelovati u sukob Sjedinjene Države i Rusija. Ti događaji su izmišljeni, ali to ne postane Mene spektakularno. Stoji mnogo bolji uvid u ono što se događa. Rusija je, usprkos poraza pretrpio napokon uspjeli postići pristojan protunapad. Istočna Europa, sjeverni dio Kine i Japana uskoro će se naći na milost i nemilost ruske oružane snage . Rusija slijedi oduzimanje Kube i sjevernog Meksika. Sada te južnoameričke zemlje počinju raditi s ovom velikom moći. Ruski znanstvenici počinju razvijati moćna oružja s kojima osvojiti US očekivati. No, četiri očajni dečki iz američke pješadije odlučila pod svaku cijenu spriječiti oduzimanje njihove domovine. Tako je sve počelo. A da sudjeluju u ovom sučeljavanju, morate Bad Tvrtka 2 download.

Kad na monitoru oživljava videa Battlefield : Bad Tvrtka 2, što će zaboraviti što dosade. Vi ste na čekanju za nevjerojatne avanture i najtoplijeg bitke. Vi ćete biti u mogućnosti odabrati odgovarajući način i djelovati.

Treba početi igraju Battlefield : Bad Tvrtka 2 , a možete istraživati ​​hrabre likove. Dakle, ovo Narednik Preston Marlowe - snajperiste, što je glavni lik. Uloga zapovjednika Bravo-2 pripada narednik Samuela ("Serge" Radford). Privatni Terrance "Sweet" Sweetwater smatra izvrstan stručnjak za komunikacije i tehnologije. I također je stručnjak za eksplozive, miner - Privatni George Gordon Haggard (Jr.). Ovaj viteški tvrtka je sposobna mnogo stvari! Tijekom igre ćete učiniti je da provjerite.

Što se tiče klasa, Bad Tvrtka 2 igra nudi takve opcije: naprijed, Medić, inženjer, Scout. Naravno, svatko ima svoj određeni cilj. Odnosno i oružja Battlefield : Bad Tvrtka 2 oslanja razno. U multiplayer, ona je podijeljena između klasa i otvara kao pumpanje. Za svačiji oružja su pištolja, pušaka, Thompson automatsku pušku, autoloading pušaka (izuzev snajpera) i automatske puške G3. U odnosu na jednog igrača igra je nešto drugačija. U ovom slučaju, pristup svim vrstama oružja u multiplayeru, ali nema za prvu pomoć, defibrilator, kutija od streljiva i Učvršćivanje alati. Pristup novim oružjem zatim otvorio prolaze tvrtki. Uglavnom krvarenje javlja zbog činjenice da ćete bodove. I zaraditi bodove za sve radnje koje utječu na tijek bitke. Postupno, što ide iz jedne razine u drugu. I u skladu s tim, naslov (50.). Svaki korak - nove mogućnosti! Dakle, ići za to! Sretno vam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more